FurkanKRLP
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 47
- Minecraft
- AyDozer20
Hayır istediğiniz gibi oynayabilirsinizEskiden bazı şehirlerde girişler engelli idi şimdi engel varmı yokmu ?
seninde eline saglık :d ilk minecraft vipimi senin sunucunda aldım ilk oynadıgım swydi güzel günlerdi aslında sagol murat <3 az kazıklammadın bize :dd[DOUBLEPOST=1511389821,1511389786][/DOUBLEPOST]Bana Minecraftı Öğreten Buradaki Rehberlerdi Herkesin Eline Sağlık Çok Güzel Günlerdi
seninde eline saglık :d ilk minecraft vipimi senin sunucunda aldım ilk oynadıgım swydi güzel günlerdi aslında sagol murat <3 az kazıklammadın bize :ddBana Minecraftı Öğreten Buradaki Rehberlerdi Herkesin Eline Sağlık Çok Güzel Günlerdi
Dostum aynısnı düşünüyorum Sunucu neredeyse berabat durumda.Merhaba,
öncelikle 2013 - 2017 belirtmişsiniz yani, aradan o kadar zaman geçmiş kendinizi hiç mi geliştirmediniz. Şu 4. Yıl içerisinden burdaki veya diğer kitlelere uyacak daha modern ve kalite bir sunucu olmak varken. Neden warpların kötü olduğu prefixlerin ve yazım hatalarının gözleri kanatmasına izin verdiniz. Ve hala sunucu şöyle böyle diyen arkadaşlar mevcut. Ben kısaca o insanlara köşesiz demek istiyorum, bu tip insanlar kötü olduğu halde çok iyi diyip geçen tiplerden.
Umarım en kısa zamanda hatalarınızı telafi edersiniz (Koskoca 4. Yılda yapamadığınızı 1. Hafta süre içerisinde çok daha iyi yapıp yeni bir ekip arkadaşları bulup modern bir sunucu olup oyuncularınıza keyifli bir oyun sunabilirsiniz)
Merhaba,
öncelikle 2013 - 2017 belirtmişsiniz yani, aradan o kadar zaman geçmiş kendinizi hiç mi geliştirmediniz. Şu 4. Yıl içerisinden burdaki veya diğer kitlelere uyacak daha modern ve kalite bir sunucu olmak varken. Neden warpların kötü olduğu prefixlerin ve yazım hatalarının gözleri kanatmasına izin verdiniz. Ve hala sunucu şöyle böyle diyen arkadaşlar mevcut. Ben kısaca o insanlara köşesiz demek istiyorum, bu tip insanlar kötü olduğu halde çok iyi diyip geçen tiplerden.
Umarım en kısa zamanda hatalarınızı telafi edersiniz (Koskoca 4. Yılda yapamadığınızı 1. Hafta süre içerisinde çok daha iyi yapıp yeni bir ekip arkadaşları bulup modern bir sunucu olup oyuncularınıza keyifli bir oyun sunabilirsiniz)
Dostum aynısnı düşünüyorum Sunucu neredeyse berabat durumda.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!