Sol Reklam

NoMercyMC Yeniden Aktif 2013 - 2017 | %90 Hile Koruması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Boz_Turk

NoMercyMC
Elmaslar
36
Puanlar
13.270
Yer
İstanbul
gOrBNQ.jpg

Son düzenleme:
Sade ve güzel bir anlatım biçimi yapmışsın fakat sunucu içindeki sistemlerden de bahsetsen güzel olabilir.

Hani o oyuncu zevkleri vardır ya lapis kazıp sonra rütbeye geçip, rank atlama olayı falandır. Siz saate ayarlamışsınız değişiklik güzeldir.

Eski Nomerde oynamistim aklima geliyor cok küçüktüm simdi tekrar acilmasi cok iyi oldu konu tasarimi cok hoş ve sade server hard faction sevenler için adrenalin seviyesi sunucu başarili bence girip deneyebilirsiniz.Kesinlikle p2w degil diger sunucularin aksine burdaki u vip kiti 1 elmas 1 zümrütdür. Herkese İyi Forumlar

Eskiden kayıt olmaya çalışıp,ilk defa sunucuya girdiğimde lobiden çıkamamıştım. Nerede o eski günler :)

Eski Nomerde oynamistim aklima geliyor cok küçüktüm simdi tekrar acilmasi cok iyi oldu konu tasarimi cok hoş ve sade server hard faction sevenler için adrenalin seviyesi sunucu başarili bence girip deneyebilirsiniz.Kesinlikle p2w degil diger sunucularin aksine burdaki u vip kiti 1 elmas 1 zümrütdür. Herkese İyi Forumlar
HCF böyle bir şey değil aslında. HCF çok farklı bir şey, türklerden bunu oyunculara tanıtıcak babayiğit bir gün ortaya çıkacak :D

Hani o oyuncu zevkleri vardır ya lapis kazıp sonra rütbeye geçip, rank atlama olayı falandır. Siz saate ayarlamışsınız değişiklik güzeldir.
HCF böyle bir şey değil aslında. HCF çok farklı bir şey, türklerden bunu oyunculara tanıtıcak babayiğit bir gün ortaya çıkacak :D
Hemen spigot hcf about sjsjsjsjhds

Başarılar Kolay Gelsin

İyi Günler,İyi Forumlar

Sunucu çok iyi bekleriz. Ayrıca nomercystrike'da çok hoş :)

Sunucu çok iyi bekleriz. Ayrıca nomercystrike'da çok hoş :)
Teşekkürler ![DOUBLEPOST=1509889784,1509889748][/DOUBLEPOST]
Eksiklerimizi söyleyebilirseniz bizde buna göre kendimizi geliştiririz

Eskiden zevkle oynadığım bir sunucuydu, 256 kat kaktüs tarlam felan vardı :'( anılarım depreşti.

Bana Minecraftı Öğreten Buradaki Rehberlerdi Herkesin Eline Sağlık Çok Güzel Günlerdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı