Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşağıdaki bağlantı adresinden Spigot 1.10.2 sürümünü indirebilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ya bu new items olmuyor lütfen bana new items pluginini atarmısınız ? olmuyor[DOUBLEPOST=1497366181,1497366120][/DOUBLEPOST]
Aşağıdaki bağlantı adresinden Spigot 1.10.2 sürümünü indirebilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ya bu new items olmuyor lütfen bana new items pluginini atarmısınız ? olmuyor

Newİtems'in neyi olmuyor grafiklerimi yoksa komutlarımı ?

hiç biri olmuyor /plugins yaziyorum orda gözükmüyor kısacası her şey çalışıyor bitek o çalışmıyor ?[DOUBLEPOST=1497386144,1497386041][/DOUBLEPOST]
hiç biri olmuyor /plugins yaziyorum orda gözükmüyor kısacası her şey çalışıyor bitek o çalışmıyor ?

Newİtems Çalışmıyor + crazy crates öalışmıyor haberin ola[DOUBLEPOST=1497388502,1497388106][/DOUBLEPOST]Newİtems Çalışmıyor + crazy crates öalışmıyor haberin ola

Bişey Sorcam şu hamburger vs şeylerin olduğu plugin adı ne

Hamburgerlerin vs. olduğu eklentinin adı NewItems'dır.

mrb newitems plsine nasıl yeni yemekler ekliyebiliriz mesela ramazan pidesi gibi yemekler ?[DOUBLEPOST=1497423767,1497423484][/DOUBLEPOST]mrb newitems plsine nasıl yeni yemekler ekliyebiliriz mesela ramazan pidesi gibi yemekler ?[DOUBLEPOST=1497424578][/DOUBLEPOST]
Spigot şuan bilgisayarımda olmadığından malesef atamıyacağım , kusura bakmayın.
Kullandığım spigot versionu : 1.10 veya 1.11 idi.

mrb newitems pluginine nasıl yeni yemekler ekliyecem

abilerim buna forge gibi yüklenecek başka ne gerekiyor ve forge sürümü kaç?[DOUBLEPOST=1497444871,1497444352][/DOUBLEPOST]acill

Mod paketi değil , sunucu eklenti paketidir. Forge modlar için gereklidir bu paket mod değil eklenti yani plugin paketidir , pluginler ise sunucularda kullanılır sunucu için gerekli olan şey ise CraftBukkit veya Spigot'tur.

Hangi Link Sence Uygundur !? !?

Kardeşim ben bunu indirdiğimde mediaget olarak geliyo ne yapmalıyım[DOUBLEPOST=1497472714,1497472669][/DOUBLEPOST]Kardeşim ben bunu indirdiğimde mediaget olarak geliyo ne yapmalıyım[DOUBLEPOST=1497472831][/DOUBLEPOST]Krdeşim ben bunu indirdiğimde mediaget olarak açılıyor nasıl düzeltcem

bizim serverimizde resource packi kendisi kurmuyor onu da paylaşır mısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl