Deniyeceğim new items plugini varkenmi sorun oluoArkadaşlar bende ve bazı arkadaşlarda sorunsuz çalışıyor , sıkıntı olmadığınıda belirttiler.
Aşağıdaki spigot sürümlerini deneyiniz ;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Loading libraries, please wait...Newİtems varken de açılabiliyor.
hala olmuyorArkadaşlar eğer hata devam ediyorsa Newİtems'i silip sunucuyu çalıştırdıktan sonra yükleyip reload çekin.
NewItems sen satın almış olabilirsin fakat paylaşman doğru değil. Ben senin yazdığın ve sattığın bir eklentiyi herkese ücretsiz paylassam ne olur ?Crack version derken ? , Newİtems'den bahsediyorsan alınan şeyi paylaştım sadece eğer sıkıntı olursa kaldırırım.
Celil#3997
Arkadaşlar bende ve bazı arkadaşlarda sorunsuz çalışıyor , sıkıntı olmadığınıda belirttiler.Güzel bir paket olmuş tebrik ederim.[DOUBLEPOST=1495722423,1495721822][/DOUBLEPOST]
Şuan test edip çalışıp çalışmadığına bakacağım eğer çalışır ise sunucumda kullanacağım :)
Üzgünüm paket çalışmadı.
ERROR:
Ekli dosyayı görüntüle 10437
Evet denedim direk server dosyalarını atın benceYukarıda verdiğim spigot sürümünü denediniz mi ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!