Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yardım edermisin 1.11.2 de çalışırmı inş çalışır

hocam spigot linkinide atarmısın 3-4 tane denedim hata verdi sunucu açılmadı[DOUBLEPOST=1495388421,1495387938][/DOUBLEPOST]edit 1.10 da çalışmadı 1.11.2 çaılmadı 1.12 çalışmadı

AloneMyth lütfen kullandığın spigot veya bukkit sürümünü atarmısın ben serveri çalıştıra basıyorum olmuyor rica etsem dediğimi yaparsın inşallah çünkü conconcraftı çok seviyorum atamaz olursan indirdiğin yerden sitenin linkini verirsin ????

1.11.2 spigot'unda çalışmıyor 1.10 da çalışırmı

Tek Bir Hata var veya bende var oyuncular quichshop kuramıyorlar. Yardımcı Olursan Mutlu Olurum

Tek Bir Hata var veya bende var oyuncular quichshop kuramıyorlar. Yardımcı Olursan Mutlu Olurum[DOUBLEPOST=1495643210,1495643166][/DOUBLEPOST]
Kullandığın sürüm kaç linkini atar mısın
skype eklermisin skype: live:ahmetuzguven

Tek Bir Hata var veya bende var oyuncular quichshop kuramıyorlar. Yardımcı Olursan Mutlu Olurum
Bende new items açılmıo nsl açtın server stop verio
Arkadaşlar bende ve bazı arkadaşlarda sorunsuz çalışıyor , sıkıntı olmadığınıda belirttiler.
Aşağıdaki spigot sürümlerini deneyiniz ;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Deniyeceğim new items plugini varkenmi sorun oluo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl