nitelik{siz} adalet. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zavallı olmak ayrı bir şeydir, yorum yapmayacağım neden prim veriyim ki asıl hesabınızla karşıma çıkıp yüzleşecek kadar cesaretiniz yok gerçekleri anlatınca bu şekilde davranıyorsunuz :)

Zavallı olmak ayrı bir şeydir, yorum yapmayacağım neden prim veriyim ki asıl hesabınızla karşıma çıkıp yüzleşecek kadar cesaretiniz yok gerçekleri anlatınca bu şekilde davranıyorsunuz :)
Bu konuda ki tek gerçek senin banlanman gerektiği gerçeği Batuhan hak veriyorsundur umarım.

Bu konuda ki tek gerçek senin banlanman gerektiği gerçeği Batuhan hak veriyorsundur umarım.
Hele bi sonuçlansın gülüm.
1628841113712.png

Dediğiniz kişiyi tanımıyorum olayı hatırlamıyorum eğer argümanınız varsa sunun yoksa yalandır ki öyle.
Bu konu yüzünden kavga ettiğimizi ne çabuk unutmuşsun. Pardon hatırlamak istemiyorsun*. Burada istediğini diyebilirsin ama sen şehitliğe ( tabiki saygı duyulacak) saygı duyan ama Allah'a küfür eden insanlarla takılan bu ne yaman çelişki dedirten sorunlu bir insansın. Şimdi buna da hatırlamıyorum dersin ancak arkasında severek durdugun LordArmy'nin gözde pvpcsi ( hileden yasaklandı) Allah'a sövmeyi rutin edinmiş Casus'a , MSI da çalışıyorum çok zenginim, Almanya'da yaşıyorum diyip gt 1030 la oyun oynayan ben sizin Allah'ınızım bana tapın diyen Naxly'e sorabilirsin.
Senin karakterin bu dostum. Çelişkili ve sorunlu birisin. Nereye gitsen sorun çıkarıyorsun. Çok sevdigin peşinden gittiğin insanlar bile yüzüne bakmaz olmuş. Yazık sana

Madem bu kadar hassassın bu konuda neden Türklere, Atatürk'e milli ve dini değerlere sunucuda söven adamı "greek" benzeri ithamlarla banlayıp arkadaşın olduğu ortaya çıkınca (Helios) banını açtın? Üstüne üstlük aynı kişiyi sunucunda yetkili yaptın? Bu ne yaman çelişki
Yukarıdaki ile kanıtlanmış oldu.

Ah Asaf ah keşke biraz dürüstlüğün ve yaptıklarının arkasında duracak yüzün olsa.

Son düzenleme:
Konuya bir kaç mesaj daha ekledim sadece tek bir şey söylüyorum:,
NİTELİKSİZ ADALET!

bu konu asaf için açılmadı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl