yazacak bişeyin yok çünküyorum yapmıyorum yazık.
zavallısın batuuu
yazacak bişeyin yok çünküyorum yapmıyorum yazık.
batuhanacar#8206
Bu konuda ki tek gerçek senin banlanman gerektiği gerçeği Batuhan hak veriyorsundur umarım.Zavallı olmak ayrı bir şeydir, yorum yapmayacağım neden prim veriyim ki asıl hesabınızla karşıma çıkıp yüzleşecek kadar cesaretiniz yok gerçekleri anlatınca bu şekilde davranıyorsunuz :)
batuhanacar#8206
Hele bi sonuçlansın gülüm.Bu konuda ki tek gerçek senin banlanman gerektiği gerçeği Batuhan hak veriyorsundur umarım.
Bunu banlanınca 5 tane yan hesap açan kişi diyor bu arada.Zavallı olmak ayrı bir şeydir, yorum yapmayacağım neden prim veriyim ki asıl hesabınızla karşıma çıkıp yüzleşecek kadar cesaretiniz yok gerçekleri anlatınca bu şekilde davranıyorsunuz :)
bruh içeriği tahmin ediyorum swain iade yaptı benim iade yapmam izin verilmedi blablablaHele bi sonuçlansın gülüm.
Ekli dosyayı görüntüle 184617
batuhanacar#8206
@batuhanacar @Kaeya @Justice will win.Bunu banlanınca 5 tane yan hesap açan kişi diyor bu arada.
adalet arıyom asdadassa
batuhanacar#8206
https://www.mc-tr.com/konu/mc-tr-com-tartisma.99417/ konuyu boşa kirletmeye gerek yok.adalet arıyom asdadassa
Sillage#0306
Bu konu yüzünden kavga ettiğimizi ne çabuk unutmuşsun. Pardon hatırlamak istemiyorsun*. Burada istediğini diyebilirsin ama sen şehitliğe ( tabiki saygı duyulacak) saygı duyan ama Allah'a küfür eden insanlarla takılan bu ne yaman çelişki dedirten sorunlu bir insansın. Şimdi buna da hatırlamıyorum dersin ancak arkasında severek durdugun LordArmy'nin gözde pvpcsi ( hileden yasaklandı) Allah'a sövmeyi rutin edinmiş Casus'a , MSI da çalışıyorum çok zenginim, Almanya'da yaşıyorum diyip gt 1030 la oyun oynayan ben sizin Allah'ınızım bana tapın diyen Naxly'e sorabilirsin.Dediğiniz kişiyi tanımıyorum olayı hatırlamıyorum eğer argümanınız varsa sunun yoksa yalandır ki öyle.
Yukarıdaki ile kanıtlanmış oldu.Madem bu kadar hassassın bu konuda neden Türklere, Atatürk'e milli ve dini değerlere sunucuda söven adamı "greek" benzeri ithamlarla banlayıp arkadaşın olduğu ortaya çıkınca (Helios) banını açtın? Üstüne üstlük aynı kişiyi sunucunda yetkili yaptın? Bu ne yaman çelişki
batuhanacar#8206
batuhanacar#8206
Artiex#4349
Çünkü senin kişiliğin buneden intikam alıyım ./
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!