nitelik{siz} adalet. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamanında SkyJam'de Moderatördüm ve evet "Survival Coin"i "Yaşam Taşı" olarak sadece ismini değiştirdi ve insanlara bu yeni ve özgün bir sistemmiş gibi tanıttı.
Senin adın Halil'di sanırsam. İyi birisiydin. Asafın arkasından gittikçe kötüleştin. Çevresindekileri de kötüleştiriyor Asaf maalesef ki... Aslında çok iyisin :/

Senin adın Halil'di sanırsam. İyi birisiydin. Asafın arkasından gittikçe kötüleştin. Çevresindekileri de kötüleştiriyor Asaf maalesef ki... Aslında çok iyisin :/
Halil değil Berke, küçük crawılımı tekrar yanıma aldm düzeltti kndni

Batuhan'ın da dediği gibi adım Berke ve evet katılıyorum sanalda yaptığım en büyük hatalardan biri SKYJAM'e katılmaktı o hatayı da kısa sürede düzeltip tekrardan kendi yoluma devam ettim fakat SKYJAM'e katıldığımda hiç bir zaman kötüleşmedim dolandırıcılık gibi şeylerde bulunmadım sadece o ortama biraz ayak uydurmaya çalıştım fakat öyle bir ortama ayak uydurmam mümkün değildi gerçeklere üç aşağı beş yukarı bilirken SKYJAM'den ayrıldım.

reel ile korkutmak mı

1628790800939.png

Hakkımda atılan iftiralar:
Adıma dolandırıcı, hırsız gibi saçma takma isimler takıp benimle hiç konuşmamış, hiç müşterim olmayıp kafasına göre "dolandırıcı" o diyerek geçinmek ne kadar doğru? Benim hiç müşterim olmamış birisi gelip bana sağ da sol da duyduğu yalan, yanlış bilgilerle benimle saygısızca konuşuyor. O kadar müşterim oldu hiç biri dönüp adıma karaliste konusu açmadı aksine her müşterime gereğinden fazla hizmet verdim, destek olmaya çalıştım. Dolandırıcılık gibi bir durumda "hiç bir zaman bulunmadım."

Hakkımda açılan "Milen Vital karaliste" konusunda tamamen her şey doğrudur hiç bir şekilde inkar etmiyorum. Şu anda satış yasağım var evet ben 1 kişiye sattım o ürünü onda da çok utandım sahibinden yüzlerce özür diledim ne oldu peki? Ben bu konuyu birine anlattım tekrar satış yasağı aldım. Yaklaşık 1.5 - 2 ay önce Felox ve Temaların aldığı "survival paketinde" hiç bir türlü belirtilen şeylerin hiç biri yoktu kendisiyle grup açıldı iade yapılsın sorun kalmaz denildi, bana ne yapıldı? Hiç bir türlü geri dönüş alamadım :D
bruh

Hocam utancım yok size şehitlik belgesi ile abimi öldüren teröristlerin listesini atabilirim hala düşüncem aynı benim abim o ırk tarafından öldürüldü ve sevmiyorum konu kapanmıştır, laflarımın hep arkasındayımdır.

He kimseye iftira atmadım, Tema Batuhan Ender ve benim olduğum yerden laf sızdı Tema ben yapmadım dedi otomatik Batuhan’a kaldı.

Hocam utancım yok size şehitlik belgesi ile abimi öldüren teröristlerin listesini atabilirim hala düşüncem aynı benim abim o ırk tarafından öldürüldü ve sevmiyorum konu kapanmıştır, laflarımın hep arkasındayımdır.
Her kürt öyle birisi mi?

Her kürt öyle birisi mi?
Yaşadığımı yaşadığın zaman düşünceni söylersin, yok insan müsveddesi yok o bu çok takmıyorum hiç kimse benim 2 senedir yaşadığım acıyı yaşamadı hayatınızda sevdiğiniz biri ben kürdüm diyen biri tarafından vuruluyor bu tarif edilemez bir şey o yüzden hala fikrim aynı.

kalkıp pkklı demezdim.

He kimseye iftira atmadım, Tema Batuhan Ender ve benim olduğum yerden laf sızdı Tema ben yapmadım dedi otomatik Batuhan’a kaldı.
Senin düşüncene göre düşünüyorum ve kendimi 15 Temmuz'da ağabeyi ölen birinin yerine koyuyorum. 15 Temmuzda saldırıyı yapanlar da Türkler idi ben kendimden ve Türklerden nefret etmeli miyim? hayır. Çünkü her insan aynı değildir, hangi ırk dan olursa olsun herkesin kişiliği ve düşünceleri farklıdır dostum. Evet seni gayet iyi anlıyorum, ağabeyin bir Kürt tarafından öldürülmüş olabilir. Buna gerçekten çok üzüldüm ama dediğim gibi bu her Kürt'ün aynı olacağı anlamına gelmez.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl