Arda | Nights
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 139
Discord:
! Arda#9572
Değerli yorumunuz için teşekkürlerGayet başarılı bir takım olarak görüyorum kendilerini bol kazançlar.
Kaan Elmas.
! Arda#9572
Değerli yorumunuz için teşekkürlerGayet başarılı bir takım olarak görüyorum kendilerini bol kazançlar.
Kaan Elmas.
! Arda#9572
! Arda#9572
Cylonce#4109
! Arda#9572
X for xCruwzy#7568
AhmetDinc#0605
Bütün üyelerimiz ekibi ayakta tutuyor, (tabi ben bi ayrıyım yane kaynak paketinde mükkkkkemmelim) Dagon naptı alcağım vardı ondan.-
Takım içerisinde sadece @Anathory iyidir. Gerisi gördüğüm kadarısıyla geride kalmış... Necati olmasa ekibi toplayan yok.. İyi forumlar^ ^
Cylonce#4109
! Arda#9572
Stok yüzünden ve saldırıdan dolayı maalesef o çekilişteki üyelerimize veremedik. Yeni çekilişlerde kazanman dileği ile <3Bütün her şey mükemmel. Bi ara steam key kazanmıştım verilmemişti.
! Arda#9572
Değerli yorumunuz için teşekkürler <3Diğer ekiplere nazaran daha samimi buldum sizi, başarılar dilerim. :melek:
! Arda#9572
| Sitemiz tekrardan aktif edilmiştir. |
| Discord Sunucumuz tekrardan düzenlenmiştir. |
| Hazır hizmetlerimizin satışları başlıyor. |
! Arda#9572
Değerli yorumunuz için teşekkürler. Paket sırasında durduğunuz için bekletmek zorunda kaldık.Başarılı bir ekip Fakat bazı ekipteki Kişiler paket ile alakalı herhangi bir bilgi bile vermiyorlar . Paket bu akşam biter diye 3 gündür oyalanıyorum ......
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!