Nights Team | Hayallerindeki Gerçek Olsun! | Eklenti Paketi | Skript | Grafik Tasarım | Kaynak Paketi | WebScript | Mimari

Nights'ta çekilişler bugün başlıyor!

İlk haftanın çekilişleri;

15 Adet Steam Key!

Güncel+ MCTR'de açılan konularımız eklenmiştir. Yeni GİF dosyamız eklenmiştir (Kalite) durumundan dolayı özür dileriz kalitesi bozulmuş.

-
Takım içerisinde sadece @Anathory iyidir. Gerisi gördüğüm kadarısıyla geride kalmış... Necati olmasa ekibi toplayan yok.. İyi forumlar^ ^

-
Takım içerisinde sadece @Anathory iyidir. Gerisi gördüğüm kadarısıyla geride kalmış... Necati olmasa ekibi toplayan yok.. İyi forumlar^ ^
Değerli yorumunuz için teşekkürler, ekibi sadece Necati değil tüm ekip sayesinde ayakta tutuyoruz. Tasarım ekibinde'de @Rewolwin bulunmaktadır.

Son düzenleme:
Bütün her şey mükemmel. Bi ara steam key kazanmıştım verilmemişti.

-
Bütün üyelerimiz ekibi ayakta tutuyor, (tabi ben bi ayrıyım yane kaynak paketinde mükkkkkemmelim) Dagon naptı alcağım vardı ondan.

Bütün her şey mükemmel. Bi ara steam key kazanmıştım verilmemişti.
Stok yüzünden ve saldırıdan dolayı maalesef o çekilişteki üyelerimize veremedik. Yeni çekilişlerde kazanman dileği ile <3

Diğer ekiplere nazaran daha samimi buldum sizi, başarılar dilerim. :melek:

Güncel+

Sitemiz tekrardan aktif edilmiştir.
Discord Sunucumuz tekrardan düzenlenmiştir.
Hazır hizmetlerimizin satışları başlıyor.

Başarılı bir ekip Fakat bazı ekipteki Kişiler paket ile alakalı herhangi bir bilgi bile vermiyorlar . Paket bu akşam biter diye 3 gündür oyalanıyorum ......

Başarılı bir ekip Fakat bazı ekipteki Kişiler paket ile alakalı herhangi bir bilgi bile vermiyorlar . Paket bu akşam biter diye 3 gündür oyalanıyorum ......
Değerli yorumunuz için teşekkürler. Paket sırasında durduğunuz için bekletmek zorunda kaldık.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl