Epiklava Minecraft
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- FaberHonesta
Discord:
Faber_honesta
Faber_honesta
ciatbey
mustafa_8907
ciatbey
En uygun Fiyatlı ve kalite Treas Hosting ancak son zamanlarda tavsiye etmem her vds almak istediğimde stok yok ve Planda tükendi falanda yazmıyor
Keyubu Önerebilirim Uygun Fiyatlı ve Sorun yasatmayacaktır biraz Destek Sorunlu
Oyunlayıcı Olabilir Gayet Son zamanlarda yükselen yıldız
Size Önerim Oyunlayıcı ve Keyubuya Göz Gezdirebilirsiniz
Faber_honesta
oyunlayıcı kullanıyoruz ama bizim oyuncular sorun yaşıyor keyubu zaten hiç uğramam bile :) Merak ettiğim bu 500 vs online görenler hangi hosta bana referans olabilecek yerler lazım :)En uygun Fiyatlı ve kalite Treas Hosting ancak son zamanlarda tavsiye etmem her vds almak istediğimde stok yok ve Planda tükendi falanda yazmıyor
Keyubu Önerebilirim Uygun Fiyatlı ve Sorun yasatmayacaktır biraz Destek Sorunlu
Oyunlayıcı Olabilir Gayet Son zamanlarda yükselen yıldız
Size Önerim Oyunlayıcı ve Keyubuya Göz Gezdirebilirsiniz
ciatbey
Network sağlam olması amacınsa tr'den uzak durmak en mantıklsı olacaktır nodesty tercih edebilirsin sitelerinde bir çok referans varoyunlayıcı kullanıyoruz ama bizim oyuncular sorun yaşıyor keyubu zaten hiç uğramam bile :) Merak ettiğim bu 500 vs online görenler hangi hosta bana referans olabilecek yerler lazım :)
Faber_honesta
Orası aşırı pahalı oluyor KDV yok onlarda vergisel olarakda pahalıya geliyor bir ara denedim güzeldi ama tr lokasyon öncelikli suanlıkNetwork sağlam olması amacınsa tr'den uzak durmak en mantıklsı olacaktır nodesty tercih edebilirsin sitelerinde bir çok referans var
mustafa_8907
mustafa_8907
Bu aradaa Saga Networkde süperdir söylemeyi unuttumoyunlayıcı kullanıyoruz ama bizim oyuncular sorun yaşıyor keyubu zaten hiç uğramam bile :) Merak ettiğim bu 500 vs online görenler hangi hosta bana referans olabilecek yerler lazım :)
swoxyi
Faber_honesta
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!