Networkde stabil ve performans sorunu yaşatmayacak hosting arıyorum

Epiklava Minecraft

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
FaberHonesta

Discord:

Faber_honesta

24gb
8gb
16gb
3 farklı vds lazım 9950x tek şartım networkde sorun olmaması

hostingçiler atlar şimdi ;)

En uygun Fiyatlı ve kalite Treas Hosting ancak son zamanlarda tavsiye etmem her vds almak istediğimde stok yok ve Planda tükendi falanda yazmıyor
Keyubu Önerebilirim Uygun Fiyatlı ve Sorun yasatmayacaktır biraz Destek Sorunlu
Oyunlayıcı Olabilir Gayet Son zamanlarda yükselen yıldız

Size Önerim Oyunlayıcı ve Keyubuya Göz Gezdirebilirsiniz

En uygun Fiyatlı ve kalite Treas Hosting ancak son zamanlarda tavsiye etmem her vds almak istediğimde stok yok ve Planda tükendi falanda yazmıyor

Bende keyubu öneriyorum saldırı yediği zaman oto shutdown özellikleri ile saldırı yemeniz oldukça zor saldıran bile böyle bir koruma karşısında aciz kalacaktır

oyunlayıcı kullanıyoruz ama bizim oyuncular sorun yaşıyor keyubu zaten hiç uğramam bile :) Merak ettiğim bu 500 vs online görenler hangi hosta bana referans olabilecek yerler lazım :)

oyunlayıcı kullanıyoruz ama bizim oyuncular sorun yaşıyor keyubu zaten hiç uğramam bile :) Merak ettiğim bu 500 vs online görenler hangi hosta bana referans olabilecek yerler lazım :)
Network sağlam olması amacınsa tr'den uzak durmak en mantıklsı olacaktır nodesty tercih edebilirsin sitelerinde bir çok referans var

Network sağlam olması amacınsa tr'den uzak durmak en mantıklsı olacaktır nodesty tercih edebilirsin sitelerinde bir çok referans var
Orası aşırı pahalı oluyor KDV yok onlarda vergisel olarakda pahalıya geliyor bir ara denedim güzeldi ama tr lokasyon öncelikli suanlık

Nerzen'e Bir Bak öyle ise normale göre pahalı ama yani tek o kalıyor

Bu aradaa Saga Networkde süperdir söylemeyi unuttum

@HeisenSetups olarak bir süredir @Treas kullanıyoruz ve şu ana kadar memnun kaldık. Şu anda 9950x dışında stoklar tükendi, yakın zamanda yenilenir.

1782848712478.webp

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl