"Network" akımı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yaptrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.482
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yaptrak

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
52
Minecraft
aaa
Ben anlamıyorum bu kelime yi alınca büyük dev bir minecraft sunucusumu açmış oluyorlar en basit hazır sunucular dahi *.network kelimesini kullanıyor, amacından çok fazla dışarı kaçmaya başladı siz ne düşünüyorsunuz ?

Şuanki sunucuların çoğunluğu server açmak için açtıkları için *. network da alayım gibi bir kafadalar.

Network u bir büyüklük değilde süs için ekliyorlar hani hem göze daha iyi geliyor hemde uyumlu oluyor.

Network'u galiba büyük serverler kullanıyor ama haklısın herkes .network kullanıyor.

eskiden de xxxcraft vardı hatirliyanlar varmı herkez bişey bişey craft lı sunucu açıyordu mesela betacraft uniocraft legendcraft v.b

Network büyük ihtimal hub gibi bir çok oyuna sahip olan sunucular kullanmakta. Ama günümüz de sadece skyblock oyununa sahip olan sunucular bile network kelimesini ekliyor. Saçma...

Bence kendisini Network olarak en iyi yansıtan tek sunucu "Hypixel". Network bilgisayar ağı demek ve çoğu sunucunun(%99) kendi sunucu makinesi yok bile çoğu uydurma bile diyemeyeceğimiz hosting hizmetlerinden yararlanıyor bu akım pek de ilgi çekici değil düşünsenize yerel bir sunucuya "Yerel Network" adı verilmiş çok saçma bir akım.

Bence kendisini Network olarak en iyi yansıtan tek sunucu "Hypixel". Network bilgisayar ağı demek ve çoğu sunucunun(%99) kendi sunucu makinesi yok bile çoğu uydurma bile diyemeyeceğimiz hosting hizmetlerinden yararlanıyor bu akım pek de ilgi çekici değil düşünsenize yerel bir sunucuya "Yerel Network" adı verilmiş çok saçma bir akım.
Network tek bir oyunla kalmayan şirketlerin kullanması gereken bir ek. Örneğin: HiveMC, CubeCraft gibi serverlar Network kullanmazlar çünkü sadece hub ve mc sunucularıdır fakat Hypixel hem kendi oyunu olsun hemde Minecraft serveri olduğu için Network sayılır. Bizim ülkemizde bu ek çok yanlış kullanılıyor. Güzel gözüktüğü için kullanılıyor fakat yanlış yapıyorlar. Sana katılıyorum söylediklerinde.

xxxnetwork diyelim sunucu skyblock sonradan hub oldu peki onlara ne diyecekssiniz sonradan hub olacaksa?

bence Craft,Network artık eskidi tadında bırakmadılar her gelen xxcraft yada xxNw yaptı bana göre sade *.org vb olmalı

Mesela ben yakında bir sunucu açmak istiyorum. İsmi bile kafamda hazır :mc_45-0:"AstariaRise":mc_45-0:

xxxnetwork diyelim sunucu skyblock sonradan hub oldu peki onlara ne diyecekssiniz sonradan hub olacaksa?
Diyelim adı xxxx, sonradan xxxx Network oldu. İp değiştirmek zor değil. Bu işlere zaten gönül veriyosan üşenmessin. Azıcık yabancılar gibi olun. Adamlardan Network sadece hub sw lerde var bizim gibi 1 sunucu açanlar gibi Network kullanmıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl