Yaptrak
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 52
- Minecraft
- aaa
@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857

Citrus#4361
Network tek bir oyunla kalmayan şirketlerin kullanması gereken bir ek. Örneğin: HiveMC, CubeCraft gibi serverlar Network kullanmazlar çünkü sadece hub ve mc sunucularıdır fakat Hypixel hem kendi oyunu olsun hemde Minecraft serveri olduğu için Network sayılır. Bizim ülkemizde bu ek çok yanlış kullanılıyor. Güzel gözüktüğü için kullanılıyor fakat yanlış yapıyorlar. Sana katılıyorum söylediklerinde.Bence kendisini Network olarak en iyi yansıtan tek sunucu "Hypixel". Network bilgisayar ağı demek ve çoğu sunucunun(%99) kendi sunucu makinesi yok bile çoğu uydurma bile diyemeyeceğimiz hosting hizmetlerinden yararlanıyor bu akım pek de ilgi çekici değil düşünsenize yerel bir sunucuya "Yerel Network" adı verilmiş çok saçma bir akım.
Kaan#9083
Adını değiştirebilirdi.xxxnetwork diyelim sunucu skyblock sonradan hub oldu peki onlara ne diyecekssiniz sonradan hub olacaksa?
Kaan#9083
o sunucu o isimle tanındıysa niye değiştirsin gider başkası o isimle tanınmıs sunucu adını kullanıp acar bilmeyenler oraya girerAdını değiştirebilirdi.

Citrus#4361
Diyelim adı xxxx, sonradan xxxx Network oldu. İp değiştirmek zor değil. Bu işlere zaten gönül veriyosan üşenmessin. Azıcık yabancılar gibi olun. Adamlardan Network sadece hub sw lerde var bizim gibi 1 sunucu açanlar gibi Network kullanmıyorlar.xxxnetwork diyelim sunucu skyblock sonradan hub oldu peki onlara ne diyecekssiniz sonradan hub olacaksa?
Kaan#9083
astaria yı craft yap ortaya ne cıkıyor :DMesela ben yakında bir sunucu açmak istiyorum. İsmi bile kafamda hazır :mc_45-0:"AstariaRise":mc_45-0:
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!