claussamet
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- sametabi852
Discord:
Claussamet
Claussamet
Claussamet
elime alınca gözüküyor blok kırdğımda tekrardan yerine geliyor blok konsola bakmadım ama hata veriyor mu diyeNerherite kazmayı alınca elinde gözüküyor mu ? ayrıca her hangi bir block kırmaya çalıştığında bir hata veriyor mu console düşen ?
Consolu bir kontrol edersen hata varsa önce bir bak yoksa eklenti listeni atabilirsen resim olarak bir bakalım tetikleyen bir eklenti mi varelime alınca gözüküyor blok kırdğımda tekrardan yerine geliyor blok konsola bakmadım ama hata veriyor mu diye
Claussamet
@Sabinushkaconsola hata gelmiyor eklenti listem bu birde birşey daha sorucam aternosda skript plugini çalışmıyor muEkli dosyayı görüntüle 265659
Tam olarak hatırlamıyorum ama SkriptLang olarak geçiyor olabilirconsola hata gelmiyor eklenti listem bu birde birşey daha sorucam aternosda skript plugini çalışmıyor muEkli dosyayı görüntüle 265659
Eklentileri kaldırdığında sorun devam ediyor mu ? eklentisiz hali ile de kıramıyor musun
Claussamet
eklenti olmadan çalışıyorduEklentileri kaldırdığında sorun devam ediyor mu ? eklentisiz hali ile de kıramıyor musun
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!