Çözüldü netherite kazma çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan claussamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 287
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

claussamet

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
sametabi852

Discord:

Claussamet

boxpvp suncum var ve set 4e netherite kazma koydum sunucunun sürümü 1.20.1 viaversion ile 1.21.4den girdim fakat netherite kazma ile blok kıramıyorum ve bazı bloklar koyulmuyor örneğin kara taş blokları vb.

Nerherite kazmayı alınca elinde gözüküyor mu ? ayrıca her hangi bir block kırmaya çalıştığında bir hata veriyor mu console düşen ?

Nerherite kazmayı alınca elinde gözüküyor mu ? ayrıca her hangi bir block kırmaya çalıştığında bir hata veriyor mu console düşen ?
elime alınca gözüküyor blok kırdğımda tekrardan yerine geliyor blok konsola bakmadım ama hata veriyor mu diye

elime alınca gözüküyor blok kırdğımda tekrardan yerine geliyor blok konsola bakmadım ama hata veriyor mu diye
Consolu bir kontrol edersen hata varsa önce bir bak yoksa eklenti listeni atabilirsen resim olarak bir bakalım tetikleyen bir eklenti mi var

consola hata gelmiyor eklenti listem bu birde birşey daha sorucam aternosda skript plugini çalışmıyor mu
1749567635499.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl