options:
region: ozelalan
on region enter:
"%region%" contains "{@region}"
send player title "&aGiriş" with subtitle "&aÖzel alana girdiniz." for 3 seconds
on region exit:
"%region%" contains "{@region}"
send player title "&cÇıkış" with subtitle "&dÖzel alandan çıktınız." for 3 seconds
Demirkan#0113
hemen deniyorumO sistemi bilmiyorum ama WorldGuard eklentisindeki Region sistemine göre şöyle bir Skript önerebilirim.
Kod:options: region: ozelalan on region enter: "%region%" contains "{@region}" send player title "&aGiriş" with subtitle "&aÖzel alana girdiniz." for 3 seconds on region exit: "%region%" contains "{@region}" send player title "&cÇıkış" with subtitle "&dÖzel alandan çıktınız." for 3 seconds
Region sistemi için WorldGuard,
Ekrana yazı göndermek için SkRayFall gereklidir.
Demirkan#0113
knk çok güzel ama şöyle bir şey var ben warp nether yazdığımdada aynı yazı geliyo o alanın içinde başka yere ışınlanıncada aynı yazı geliyo ama yinede eline sağlık thnxO sistemi bilmiyorum ama WorldGuard eklentisindeki Region sistemine göre şöyle bir Skript önerebilirim.
Kod:options: region: ozelalan on region enter: "%region%" contains "{@region}" send player title "&aGiriş" with subtitle "&aÖzel alana girdiniz." for 3 seconds on region exit: "%region%" contains "{@region}" send player title "&cÇıkış" with subtitle "&dÖzel alandan çıktınız." for 3 seconds
Region sistemi için WorldGuard,
Ekrana yazı göndermek için SkRayFall gereklidir.
Corrsy#7006
rg si nether - dünya ismi spawns_nether
options:
region1: ozelalan
region2: ozelalan2
on region enter:
"%region1%" contains "{@region}"
send player title "&aGiriş" with subtitle "&aÖzel alana girdiniz." for 3 seconds
on region exit:
"%region2%" contains "{@region}"
send player title "&cÇıkış" with subtitle "&dÖzel alandan çıktınız." for 3 seconds
Yani evet o rg'nin içine girdiğinde de tetikleneceği için yazı gelir. Bir skript daha önerebilirim ama performans kaybı yaratabilir.knk çok güzel ama şöyle bir şey var ben warp nether yazdığımdada aynı yazı geliyo o alanın içinde başka yere ışınlanıncada aynı yazı geliyo ama yinede eline sağlık thnx
options:
region: ozelalan
on any movement:
if "%region at player%" contains "{@region}":
if {rlast::%player%} is not set:
set {rlast::%player%} to true
else:
if {rlast::%player%} is true:
delete {rlast::%player%}
atomickill7
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!