Bulundu Netherda güvenli alandan çıktıntan sonra ekranda uyarı göstermesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fearkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearkan

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Minecraft
fearkan

Discord:

Demirkan#0113

Arkadaşlar s-o serverinin biliyorsunuzdur o sunucuda netherda güvenli alana girip çıkarken ekranda bir uyarı geliyor hangi skript ve ya plugin yardımcı olurmusunuz

O sistemi bilmiyorum ama WorldGuard eklentisindeki Region sistemine göre şöyle bir Skript önerebilirim.

Kod:
options:
    region: ozelalan

on region enter:
    "%region%" contains "{@region}"
    send player title "&aGiriş" with subtitle "&aÖzel alana girdiniz." for 3 seconds

on region exit:
    send player title "&cÇıkış" with subtitle "&dÖzel alandan çıktınız." for 3 seconds

Region sistemi için WorldGuard,
Ekrana yazı göndermek için SkRayFall gereklidir.

O sistemi bilmiyorum ama WorldGuard eklentisindeki Region sistemine göre şöyle bir Skript önerebilirim.

Kod:
options:

on region enter:
    send player title "&aGiriş" with subtitle "&aÖzel alana girdiniz." for 3 seconds

on region exit:
    send player title "&cÇıkış" with subtitle "&dÖzel alandan çıktınız." for 3 seconds

hemen deniyorum

Kod:
options:

on region enter:

on region exit:

knk çok güzel ama şöyle bir şey var ben warp nether yazdığımdada aynı yazı geliyo o alanın içinde başka yere ışınlanıncada aynı yazı geliyo ama yinede eline sağlık thnx

Netherın olduğu dünya ismi nedir @fearkan

rg si nether - dünya ismi spawns_nether
Kod:
options:
    region1: ozelalan
    region2: ozelalan2

on region enter:
    "%region1%" contains "{@region}"

on region exit:
    "%region2%" contains "{@region}"

region1,region2 kısmına region adlarını girip deneyin denemedim fakat çalışacaktır. Eğer çalışırsa en iyi yorum olarak seçmeyi unutmayın ?

knk çok güzel ama şöyle bir şey var ben warp nether yazdığımdada aynı yazı geliyo o alanın içinde başka yere ışınlanıncada aynı yazı geliyo ama yinede eline sağlık thnx
Yani evet o rg'nin içine girdiğinde de tetikleneceği için yazı gelir. Bir skript daha önerebilirim ama performans kaybı yaratabilir.

Kod:
options:

on any movement:
    if "%region at player%" contains "{@region}":
        if {rlast::%player%} is not set:
            set {rlast::%player%} to true
    else:
        if {rlast::%player%} is true:
            delete {rlast::%player%}

Ek olarak SkQuery gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl