Çözüldü Nether'a /tpa /sethome engelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xconcise

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
VurmaSucukYiyom

Discord:

Barry Allen#9990

Merhaba Survival sunucumda portaldan geçişi kapatıp para ile geçiş yaptım fakat birisi para verip geçtikten sonra arkadaşı tpa atıp sethome çekiyorlar normal orman dünyasından nethera tpa ve sethome komutlarını nasıl yasaklayabilirim?

multiverse core den dünyalar arası geçiş yaparken perm ayarlanıyor diye biliyorum wikisine göz atın şuan da tam aklımda bilgi yok olursa yazarım

Multiverse coredan nasıl ayarlıyacağımı bulamadım

/rg flag __global__ blocked-cmds /tpaccept, /sethome, /tpa

bu iyi bir çözüm değil /tpaccept yerine adam /tpyes yazar o olmazsa /etpaaccept yazar o olmazsa /etpyes yazar
bütün olasıkları yazmak lazım

bu komut sadece birisi netherdayken diğeri ona tp atamayacak şekilde değilmi yoksa tüm dünyalardamı komutları engelliyor

bu komut sadece birisi netherdayken diğeri ona tp atamayacak şekilde değilmi yoksa tüm dünyalardamı komutları engelliyor
netherde bu komutları yazamıyorsun ama mesela netherden çıkıp bu komutu yazsan sonra nethere girsen hala tp isteği aktif olduğu için adam netherde tpleyebilir iyi çözüm değil bu

netherde bu komutları yazamıyorsun ama mesela netherden çıkıp bu komutu yazsan sonra nethere girsen hala tp isteği aktif olduğu için adam netherde tpleyebilir iyi çözüm değil bu
:D bak bakayım eklentinin içine hocam kabul edebiliyor mu edemiyor mu (Düzenleme ben yanlış anladım hocam kusura bakmayın bana dediniz sandım :D)

Işınlanmayı netherda ayarlayıp tpa süresini arttırdım sorunsuz çalıştı konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl