djarda2
bu iyi bir çözüm değil /tpaccept yerine adam /tpyes yazar o olmazsa /etpaaccept yazar o olmazsa /etpyes yazar/rg flag __global__ blocked-cmds /tpaccept, /sethome, /tpa
Barry Allen#9990
bu komut sadece birisi netherdayken diğeri ona tp atamayacak şekilde değilmi yoksa tüm dünyalardamı komutları engelliyor/rg flag __global__ blocked-cmds /tpaccept, /sethome, /tpa
xcrawel
Barry Allen#9990
1.20.4 maalesef1.8 ise sunucun al kullan hocam
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
BYxoSvv4ny7VnzFdjpP6kzbW5bSrTDM-eh9QA3uuTGQ
djarda2
netherde bu komutları yazamıyorsun ama mesela netherden çıkıp bu komutu yazsan sonra nethere girsen hala tp isteği aktif olduğu için adam netherde tpleyebilir iyi çözüm değil bubu komut sadece birisi netherdayken diğeri ona tp atamayacak şekilde değilmi yoksa tüm dünyalardamı komutları engelliyor
xcrawel
:D bak bakayım eklentinin içine hocam kabul edebiliyor mu edemiyor mu (Düzenleme ben yanlış anladım hocam kusura bakmayın bana dediniz sandım :D)netherde bu komutları yazamıyorsun ama mesela netherden çıkıp bu komutu yazsan sonra nethere girsen hala tp isteği aktif olduğu için adam netherde tpleyebilir iyi çözüm değil bu
Barry Allen#9990
Işınlanmayı netherda ayarlayıp tpa süresini arttırdım sorunsuz çalıştı konu kilit.netherde bu komutları yazamıyorsun ama mesela netherden çıkıp bu komutu yazsan sonra nethere girsen hala tp isteği aktif olduğu için adam netherde tpleyebilir iyi çözüm değil bu
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!