SlowingToComeOn
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
Merhabalar,Sunucumuz Hostingi DegisipKardeşim Birşey Soracağım Nerden Alıntı Plugin Paketleri .e[DOUBLEPOST=1481896575,1481893926][/DOUBLEPOST]Artık Siz Hakkediniz?
Sunucunuzda Slot Bugu Ve Slot Bugu Olmadığını İdda Ediyorsun?
Ben Bu Forumda Susturulsamda Engellensemde! Umrumda Deil!
Başlayalım;
1.Kanıt
![]()
Bana Attığı
Benim Kanıtım;
![]()
2.Kanıt
![]()
Benim Kanıtım;
![]()
Ve En Yukardaki Zaman Ki Fotoyu Attığı Zaman;
![]()
yavuz.class - antik.adm[DOUBLEPOST=1482426895,1482426791][/DOUBLEPOST]Sonunda açıldı :D
ve skypenizi yazarsanız sevinirim :)
yavuz.class - antik.admSonunda açıldı :D
ve skypenizi yazarsanız sevinirim :)
Yolladım kabul etmenizi bekliyorum :)yavuz.class - antik.adm[DOUBLEPOST=1482426895,1482426791][/DOUBLEPOST]
yavuz.class - antik.adm
NirvanaHost.net - Greyder#0902
Tesekkurler ☺Başarılar. :)
Yapılar Geliştiriliyor Zaten :)Mimariler bence geliştirilmeli ayrıca askeri rütbe sistemi bana göre biraz saçma olmuş.
Başarılar.
Yapılar Geliştiriliyor Zaten :)Mimariler bence geliştirilmeli ayrıca askeri rütbe sistemi bana göre biraz saçma olmuş.
Başarılar.
Tesekkur ederiz.güzel server beğendim
Merhaba.Evet Ilk Yapan Biziz.Sonradan Yapan Sunucular Var.Onceden Gordugunuz Askeri Sistemlerde Bize Ait.Onlarda Bizim Sunucumuz.Askeri rütbe sistemi ilk değil onu bir söylim başarılar.
Ağustos ayında açtığım sunucuda askeri rütbe sistemi vardı.Merhaba.Evet Ilk Yapan Biziz.Sonradan Yapan Sunucular Var.Onceden Gordugunuz Askeri Sistemlerde Bize Ait.Onlarda Bizim Sunucumuz.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba Askeri Sistemi Biz 1yildir Kullaniyoruz 2015 1 ocak Tarihinde Acmistik.Ağustos ayında açtığım sunucuda askeri rütbe sistemi vardı.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!