NeonNetwork | Askeri Sistem | Ozel Edit Sistem | Kasa Sitemi | 1.8X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AntikBeY

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
NeonTurk
PndznO.png

Ram : 8GB

Slot : 300
Sürüm : 1.8x
Hosting: GamerBilisim
IP : Mc.Neon-Turk.Com
Hakkimizda : Sunucumuz Daha Yeni Acilmis Bulunmakta Sunucumuzda Askeri Sistem Kullanilmakta Edit Sistemi Özellestirilmis Bulunmaktadir. Lapis Sisteminde Ols Skripti Kullanilmaktadir Her Türlü Saldiriyi Korumak Amaçli AntiJoinBot Ultra- AntiJoinBot Kullanilmakta GamerBilisim Zaten Bu Saldirlara Karsi Önlem Almis Bulunmaktadir.

LZM0ZZ.png

Askeri Sistemi Türkiyede İlk Kullanan Herhalde Biziz Baska Server Varmidir Bilmiyorum.

Birazcık Bilgi Veriyim.Toplam Olarak 10 Tane Rutbe Bulunmakta ERden Maresale (Arttirilacak) Kadar Bulunmakta.Sunucumuz Çok Gelişmiş Skriptlere ve Pluginlere Sahiptir Tamamen Kendi Kodlamamizdir.
r64v63.png

Yetkililerin 3 Tanesini Gösterecegim Gerisini Görmek İcin Sunucumuza Gelebilirsiniz

xNeonPvP CUMHURBASKANI=KURUCU

XEQTINOR CUMHURBASKANI=KURUCU
TRBora_LG = BASBAKAN
ASKERI SISTEMDEN DOLAYI SERVERIMIZ BOYLEDIR

r64v63.png

SPAWN

MoLWaM.png

EDIT
77v24a.png

RUTBEHAMMADDE

9g2EDZ.png

ARENA
LZ3dLb.png

KASA SISTEM

Er5ykn.png

LAPIS
m41JnV.png

UMARIM SUNUCUMUZU BEGENIRSINIZ
YORUMLARDA BELIRTMEYI UNUTMAYIN :<3:

Son düzenleme:
Güzel Ama Geliştirilebilir Askeri Sistemin Fotosunu Paylaşabilirdin Merak Ettim :)

Spawn Sizinmi Yoksa Alıntımı ?

Accaip Güzel server öneririm 10/100 yani baya güzel server :awesome::awesome::awesome:

Sunucu eklentileri, map görüntüleri vs. güzel görünüyor. Fakat alıntı değil ise. Ellerinize emeğinize sağlık.

Meraba Onerileriniz Icin Tesekkurler .

Rütbelerimiz :

Er
Onbasi
Çavuş
Uzman Çavuş
Astsubay
Astegmen
Tegmen
Yuzbasi
Binbasi
Albay
General
Mareşal

(Otomatik Lapis Sistemi & Edit Sisteminin Tamami Bize Aittir . Bizzat Ben Kodladim )

Kasa Sistemimiz Aktif - /OLS Ile Otomatik Lapis Sistemi Aktif[DOUBLEPOST=1481370833,1481370773][/DOUBLEPOST]
sunucuyu hiç beğenmedim pluginler çok kötü yani 10 üzerinden -10 :D

Neden Sevmediginizi Belirtirseniz Seviniriz

Meraba Onerileriniz Icin Tesekkurler .

Rütbelerimiz :

Er
Onbasi
Çavuş
Uzman Çavuş
Astsubay
Astegmen
Tegmen
Yuzbasi
Binbasi
Albay
General
Mareşal

(Otomatik Lapis Sistemi & Edit Sisteminin Tamami Bize Aittir . Bizzat Ben Kodladim )

Kasa Sistemimiz Aktif - /OLS Ile Otomatik Lapis Sistemi Aktif[DOUBLEPOST=1481370833,1481370773][/DOUBLEPOST]

Neden Sevmediginizi Belirtirseniz Seviniriz
atarli adlı kullanıcı sunucumu kötülemiş ve sebebimi söylememiş ve er rütbesiyim kitini alamıyorum :d

Eleştirmiceğim şu askeri sistem birtek sizde gördüm ilkleri başarıyorsunuz, ne mutlu bize :)

Ne zaferinden bahsediorsun sen pluginle skripti karıştırmışsın !

sunucu rank ve gruplar güzel fakat logout bug unu kapamamışınız =

atarli adlı kullanıcı sunucumu kötülemiş ve sebebimi söylememiş ve er rütbesiyim kitini alamıyorum :d
Maalesef Sunucumuzda Hata Bulunmamakta.Sizde Sorun Vardir[DOUBLEPOST=1481387966,1481387912][/DOUBLEPOST]
Eleştirmiceğim şu askeri sistem birtek sizde gördüm ilkleri başarıyorsunuz, ne mutlu bize :)
Teşekkürler Sizlerle Büyüyeceğiz İnsallah Aklimizda Projeler Var.[DOUBLEPOST=1481388177][/DOUBLEPOST]
Sunucu Eleştiremeyeceksek Neden Açiyosun Sunucu Kardeşim.Konu Baltalama Simdi.

Rütbe sistemini beğendim böyle yapılmayan şeyleri yaparsanız gelişeceğinizi düşünüyorum. Başarılar dielrim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl