Nedir Ne Değildir - Logitech G910 Orion

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Senpai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 675

Senpai

Züm... Zümrü... Zümrüt...
Yasaklandı
Elmaslar
341
Minecraft
NaN2
asdad.jpg

Logitech
Logitech, 1981 yılında Daniel Borel tarafından kurulan teknoloji odaklı donanımlar üreten Dünya'nın en yaygın markalarından biri.
Sadece klavye, mouse ile sınırlı değil; neredeyse oyun ve ofis teknolojisi ile alakalı tüm sektörlerde ürün üretiyorlar.

Nedir bu G910?
G910, Logitech markasının yaptığı bir klavye modelidir. Bu modeli ele almamdaki sebep gerçekten beni etkilemiş olması.
16.8 milyon renk desteği sunan bu klavye, ayrıca bize yazılım desteği sunuyor. Kendine has Romer-G anahtarlarıyla gerçek mekanik deneyimini kullanıcıya sunuyor.
G910 üzerinde bir çok multimedya tuş ve 9 adet programlanabilir tuş bulunduruyor.
Avuç içi desteği, anti-ghosting özelliği ve telefon bölmesi bulunan bu klavyenin fiyatı 800-1000TL fiyat aralığında.

Teşekkürler
Zamanınızı ayırıp buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi forumlar.

Bu klavyeyi kullanan bir birey olarak şunu diyebilirim ki, Razer vs. hikaye bence.
Logitech deneyimi bambaşka..

Havalı klavyeler almak yerine bu klavyeyi alın. Ciddi anlamda oyun sırasında çok iyi işler çıkardığını söyleyebilirim. Bütçeniz var ise mutlaka alın.

Bu klavyeyi kullanan bir birey olarak şunu diyebilirim ki, Razer vs. hikaye bence.
Logitech deneyimi bambaşka..
HyperX Alloy FPS'ten Razer Blackwidow Mercury'e geçtim ikisinden de memnun kalmadım bu klavyeyi almayı düşünüyorum bende.

Bende Klavye Düşünüyordum Bunuda Listeme Eklicem İncelerim

Sırf RGB özelliği ele alınmamalı hem tuş ömrü hem de dayanıklılığıyla bu klavye rakiplerine dudak uçuklatır. Sadece gösterişe bakarak Razer alan insanların fikrini belki değiştiremez ama; kaliteden ve sağlamlıktan anlayan bir oyuncu veya pc kullanıcısının klavyede tercih edeceği başlıca markalar belli: Corsair, Logitech.

Klavye çok ucuzmuş kardeş sadece asgari ücretin yarısı.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl