YusufAliGüngör
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 32
- Minecraft
- YusufAliGungor
Discord:
Yusuf_Ali_Güngör_20#8802
Selam MC-TR !
Bu konumda sizlere brute force'un ne olduğunu, ne için kullanıldığını ve kullanma mantığını anlatacağım. Sade ve anlaşılır şekilde anlatacağım konu hakkında kafanıza soru takılır ise sormaya çekinmeyin.
Nedir Brute Force Hocam? Söyle Hele.
Brute Force web site hack programıdır.
Ne İçin Kullanılır Bu Program Usta? Anlat Bakalım.
Brute Force web sitelerin admin panel kullanıcı isimlerini ve şifrelerini kırmak adına yazılmış olan genellikle wordpress siteleri üzerinde hakimiyet kuran bir programdır.
Tamam Kardeş İyi Hoşta Nasıl Kullanacaz Biz Bunu?
Bunu kullanmamız için 4 adet farklı şeye ihtiyacımız var bunlar sırasıyla ;
Bu konumda sizlere brute force'un ne olduğunu, ne için kullanıldığını ve kullanma mantığını anlatacağım. Sade ve anlaşılır şekilde anlatacağım konu hakkında kafanıza soru takılır ise sormaya çekinmeyin.
Nedir Brute Force Hocam? Söyle Hele.
Brute Force web site hack programıdır.
Ne İçin Kullanılır Bu Program Usta? Anlat Bakalım.
Brute Force web sitelerin admin panel kullanıcı isimlerini ve şifrelerini kırmak adına yazılmış olan genellikle wordpress siteleri üzerinde hakimiyet kuran bir programdır.
Tamam Kardeş İyi Hoşta Nasıl Kullanacaz Biz Bunu?
Bunu kullanmamız için 4 adet farklı şeye ihtiyacımız var bunlar sırasıyla ;
- Brute Force Programına Hadi Canım, Dalgamı Geçiyorsun Birader. Dediğinizi Duyar Gibiyim Aman Demeyin Hızlıca Devam Ediyorum :)
- Dork Listesine Sitelerin 1 Metin Belgesine Yazılmış Hali.
- Username Listesine Kullanıcı Adlarının Metin Belgesine Yazılmış Hali.
- Password Listesine Şifrelerin Metin Belgesine Yazılmış Hali.
2,3,4 ncü Maddeleri programda gerekli yerlere koyup çalıştırdığımızda program site URL'lerini alıp otomatik olarak alıp kullanıcı adı ve şifreleri denemeye başlıyor. Eğer bir siteye girip onun bilgilerini bulursa sitenin URL'sini ve bilgilerini havuza atıyor. Program başındaki arkadaşımız ise bilgilerle siteye girip zarar veriyor veyahut hiçbirşey yapmıyor girip çıkıyor admin paneline.
Evet Arkadaşlar Brute Force'un En Yalın Halini Size Böyle Özetleyebilirdim. Eğer İşinize Yaradıysa Ne Mutlu Bana İyi Günler Dilerim.
Evet Arkadaşlar Brute Force'un En Yalın Halini Size Böyle Özetleyebilirdim. Eğer İşinize Yaradıysa Ne Mutlu Bana İyi Günler Dilerim.
Son düzenleme: