Neden ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aidan

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Aidan

Discord:

Salih_Amel#1786

Hocam şimdi ben minecrafta baya bi server dolaştım ve hepsi aynı konuda gidiyor skayblock + survival + faction her yaz bu oyun modlarını görüyorum adam akılı bi server acılıyor meslea mmorpg + town rp + gta5 rp (özel lahuncheri) ama hic tutmuyor bunlar ya cok güzel oyun modları ama tutmuyor nedeni ne ben anlamıyorum insanlar skayblock dan survivaldan factiondan bıkmıyormu ben anlamadım bi türlü yani hadi desem bi farklılık ekleseler bu oyun modlarına oda yok özel sistem diyip hepsi aynı sistemi koyuyor yok lanetli gece yok özel textur pack yok efendim özel büyüler ama bi server haketen iyidi oda teaserdi heralde ( tamam şimdi server yapmak kolay degil biliyorumda hep aynı şeya sıkıyor insaı) ek olarak town serverleri ilk girdigim town serverlerinde rp ortamı vardı rp yapıyolardı yani benim girdigim serverlerde öleydi şimdiki town serverlerinde genelde hep pvp ön planda toxiclik ön planda hele bide ihanet etmek vb

Yani kısacası merak ettigim neden hic farklı oyun modları yapmaya calışan yok ben param olsa vallaha ögrenip yapacamda hostinge param yok

Bence grind yapılması gereken oyunlar rol yapmaya uygun değil. Minecraft için de aynısı geçerli.

Arz ve talep mevzusu. Kitle hangi oyun modunu isterse o açılır, hangi oyun modunu istemezse o kapatılır. Alıcı olmadığı sürece istersen kendi oyun modunu yap yine tutmaz.

Mantık hatası var çıkan oyunların başlangıcı yokmuydu ? yani Tek bloğu yapan kişi senin dediğine mi katıldı hayır farklı oyun başlangıcı çok önemlidir

Mantık hatası var çıkan oyunların başlangıcı yokmuydu ? yani Tek bloğu yapan kişi senin dediğine mi katıldı hayır farklı oyun başlangıcı çok önemlidir
şimdi yazdıgın yazıyı baya okudumda pek anlamadım ne anlatmak istedin sen burda yani ben gidip tek blok oyun modunu cıkarana bişeymi demişim ben anlamadımki ben burda sadece uzun zamandır hep bilinen oyun modlarının piyasada dolaştıgını söledim yani pek farklı bişeylerin ortaya cıkmadıgını söledim yani biraz daha detaylı anlatırmısın pek anlamadım

Kitle hangi oyun modunu isterse o açılır,
Olmayan bir modu nasıl istesinler de açılsın :) Tek bloğu bi kaç yıl önce kimse bilmiyordu,oyuncuların istemesi ile ilgili bi durum yok, konu sahibi arkadaş neden farklı oyun modları açılmıyor diye sormuş ve senin verdiğin cevap mantıklı gelmedi

Olmayan bir modu nasıl istesinler de açılsın :) Tek bloğu bi kaç yıl önce kimse bilmiyordu,oyuncuların istemesi ile ilgili bi durum yok, konu sahibi arkadaş neden farklı oyun modları açılmıyor diye sormuş ve senin verdiğin cevap mantıklı gelmedi
Arz talep dengesi benim kurduğum bir denge değil. Bir oyun moduna talep olması gerekir. Mantık benim değil yıllardır süre gelen dünya çapındaki ticaretin mantığı :) Aynı zamanda bahsettiğin oyun modları ilk olarak map halinde yayınlandı. Misal bir dönem YouTube içerik üreticileri deli gibi offline modda skyblock oynayıp seriler yapıyorlardı. Ardından sunucu sahipleri oyun modu haline getirdiler. Tekblok da o şekilde. Bir dönem Adal serisini yapmıştı ve seri toplamda 10-15 milyondan fazla izlenmiştir. Ardından da bütün sunuculara yavaş yavaş Tekblok gelmeye başladı. Yani dediğin gibi biri ilk fikiri buluyor sonra birileri dediğim gibi talep yaratıyor. Talep yaratabiliyorsan aç tabii kendi oyun modunu :)

Hocam şimdi ben minecrafta baya bi server dolaştım ve hepsi aynı konuda gidiyor skayblock + survival + faction her yaz bu oyun modlarını görüyorum adam akılı bi server acılıyor meslea mmorpg + town rp + gta5 rp (özel lahuncheri) ama hic tutmuyor bunlar ya cok güzel oyun modları ama tutmuyor nedeni ne ben anlamıyorum insanlar skayblock dan survivaldan factiondan bıkmıyormu ben anlamadım bi türlü yani hadi desem bi farklılık ekleseler bu oyun modlarına oda yok özel sistem diyip hepsi aynı sistemi koyuyor yok lanetli gece yok özel textur pack yok efendim özel büyüler ama bi server haketen iyidi oda teaserdi heralde ( tamam şimdi server yapmak kolay degil biliyorumda hep aynı şeya sıkıyor insaı) ek olarak town serverleri ilk girdigim town serverlerinde rp ortamı vardı rp yapıyolardı yani benim girdigim serverlerde öleydi şimdiki town serverlerinde genelde hep pvp ön planda toxiclik ön planda hele bide ihanet etmek vb

Yani kısacası merak ettigim neden hic farklı oyun modları yapmaya calışan yok ben param olsa vallaha ögrenip yapacamda hostinge param yok
Sen çok haklı konuşmussun aynı şeyi aylardır kendime söylüyorum insanlara söylüyorum. İşte bu yüzden GTA 5 yaptım tek sıkıntı hosting im yok kendi IPV4 adresimden yaptım kendi bilgisayarımdan yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl