Aidan
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- Aidan
Discord:
Salih_Amel#1786
Hocam şimdi ben minecrafta baya bi server dolaştım ve hepsi aynı konuda gidiyor skayblock + survival + faction her yaz bu oyun modlarını görüyorum adam akılı bi server acılıyor meslea mmorpg + town rp + gta5 rp (özel lahuncheri) ama hic tutmuyor bunlar ya cok güzel oyun modları ama tutmuyor nedeni ne ben anlamıyorum insanlar skayblock dan survivaldan factiondan bıkmıyormu ben anlamadım bi türlü yani hadi desem bi farklılık ekleseler bu oyun modlarına oda yok özel sistem diyip hepsi aynı sistemi koyuyor yok lanetli gece yok özel textur pack yok efendim özel büyüler ama bi server haketen iyidi oda teaserdi heralde ( tamam şimdi server yapmak kolay degil biliyorumda hep aynı şeya sıkıyor insaı) ek olarak town serverleri ilk girdigim town serverlerinde rp ortamı vardı rp yapıyolardı yani benim girdigim serverlerde öleydi şimdiki town serverlerinde genelde hep pvp ön planda toxiclik ön planda hele bide ihanet etmek vb
Yani kısacası merak ettigim neden hic farklı oyun modları yapmaya calışan yok ben param olsa vallaha ögrenip yapacamda hostinge param yok
Yani kısacası merak ettigim neden hic farklı oyun modları yapmaya calışan yok ben param olsa vallaha ögrenip yapacamda hostinge param yok