Neden Sevenler kaybeder?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin buradaki önerilerin güzel lakin karşı tarafa bir şeyler katacağını sanmıyorum. Ufak bir örnek ile açıklayayım.

Küçük bir çocuğa sobaya dokunma, canını yakar deseler dahi çocuk sobaya dokunmadan onun acısını anlayamaz. Yani demem şudur, insan tecrübeler ile öğrenir.
Bu konuyu bir çocuk ile örneklendirme yapman çok değişik bir hal aldı. Küçücük çocuk değil, 12 yaş ve üstünden başlıyanlar için dersen daha mantıklı olur. En azından daha anlayışlı oluyorlar. :)

Sevenler ölümüne sever albayım, bırak onlar senin değerini bilememiş yarın 2 gün sonra geldiklerinde sende "Varlığımın değerini bilmeyenlere yokluğum kapak olsun" dersin üzüldüm g.o :(

Az sonra bir konu açacağım umarım bakarsın.
Sırf benim için açıyorsan yerim seni. <3
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sevenler ölümüne sever albayım, bırak onlar senin değerini bilememiş yarın 2 gün sonra geldiklerinde sende "Varlığımın değerini bilmeyenlere yokluğum kapak olsun" dersin üzüldüm g.o :(
Bro cidden hepsi çöp ya. Boşverelim cidden. :D

Değil mi moruq ?
Yaşıma göre yaşadığım şeyler çok değişik...

Allaha şükür ailem var. Tek toprak sevdiğim 2 kankamın vefat etmesi..

İçki içmek günah değil, seni sarhoş ederse ve evinin yolunu bulamayacak hale gelirsen günah olur. İçmesini bilmeyen içmesin bilader.

Evet kanka O!
İçki haram değil, içkiyi içerek sarhoş olursan haram. ;)
Anladım bebek.
Ünlem koydun demek o kızı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl