Neden Sevenler kaybeder?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Puding Bey

Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
Elmaslar
708
tumblr_static_tumblr_static_sr6jwiy64o0g00kkcgc8o88g_640.gif

Hele bir oku!
Merhaba değerli dostlarım. Son 4 sene içinde; 2 sevdiğim oldu. Birisi aldattı diğeri ise hayatından attı beni. Çocukluğum deseniz sokakta geçti, polislerden dayak yedik. Babalarımız ağabeylerimiz vurdukça vurdu. Neden kelebeğe aşık olan kargayız, Neden hep biz üzülüyoruz, Neden hep ağlıyoruz ya da sevdiklerimiz ölüyor? Cidden şu hayat çok kötü be ağabeyim. Cidden birisini seviyorsunuz eşcinsel çıkıyor, diğeri geliyor kollarımda "seni hiç bir zaman aldatmıyacağım ve üzmüyeceğim" diyor. Keşke istediğimiz zaman ölebilsek, Azrail'e karşı gelemiyoruz. Sanki o bizim canımızı istemiyor gibi. Çocuk yaşta içkiye başlamak. Sevdiklerini kaybetmemek için neden korkuyoruz? Ben de size bugün bunları anlatıcam. Arkadaşlar geriye yaslanın ve rahatınıza bakın çünkü; siz hayatınızda ne kadar çok ağlarsanız o kadar yenik düşersiniz ve rahatlayamazsınız.

Hayat Başarısızlıkları!
Değerli dostlarım siz belki okulda kötü birisi olarak görülebilirsiniz, ya da sokakta sizi serseri diye görebilirler. Hiç bir zaman üzülmeyin. Onlar çünkü; sizi kötü yola sürükleyip bırakanlardır. Şu dünyada cidden Nejat İŞLER gibi insanlara hayranım. Hayatlarını nasıl sürdürüyorlar bilmiyorum ama, cidden bayağı tecrübeliler, onlara inanıp onların yollarından giderseniz her zaman başarılı olabilirsiniz. Mesela Gazapizm gibi insanları 2008'den beri takip ediyorum şu an 100 milyonu geçmiş bir şarkısı var. ( Bu arada keşke gelmeseydiniz biz böyle 2-3 milyon iyiydik. Kendi çapımızca dinlerdik. ) Her neyse demek istediğim eğer başarılı olmak istiyorsanız önce tecrübeye sonra inanca ihtiyacınız vardır. Siz belki sokakta değil bahçelerde top oynadıysanız zaman ile büyüdükçe bir sevgiliniz olduğu zaman hayat size ağır basabilir. Ben şahsen sokakta top oynayıp, tüm şehri gümlettiğimi bilirim. ( Okula molotof bile attım ) Şimdi ise gelmişim burada bunları bahsediyorum ki; sizler doğru düzgün hayata sahip olun. Belki sevgiliniz sizden ayrılabilir, ancak şunu düşünmeyin "Ya acaba başkası ona el uzatırsa" ya biladerim gün gelicek sende başkasına el uzatıcaksın. Seviceksin veya öpüceksin. Yani hayat artık bu deyip geçiceksin.

Üzülmeyi bırakın!
Arkadaşlar farkettiniz mi bilmiyorum ama, şu bilmem ne yaptığımın ( Küfür ) hayatında sol kolunda sivilce çıkar insanlara ona ağlar. Ya bilader bi dur! Şu hayatta kolu ya da bacağı olmayanlar var. Fakir doğanlar var. Sen gelmişsin "Ay şuramda sivilce çıktı" diyorsun. Bunun gibi şeylere sakın takmayın, çıkarsa çıksın! Ne oldu yani hayatınızda olan bir kadın sevmeyip ayrıldı mı? Hiç üzülmeyin siz kendiniz gibi olduysanız sorun yok demektir. Elinde sonunda acı çekenler onlar olucaktır. Sonra 30'una gelince koca arıyorlar "anam anam evde kaldım" der gibi.

Arkadaşlar daha çok bunun gibi konular istiyorsanız özelden yazmayı ve konunun ismini belirlemeyi unutmayın.
- Puding Bey ve hayatı.

Ön ek'e bak be! Bu olayı çözemesin!

Herkesin yaşam tarzına göre sorunları farklılaşıyor. Lâkin farklı dertler farklı büyüklerde olabilir. Birisi için küçük bir sivilce büyük bir sorun olurken birisi umursamaz bile. İnsanlar bir sorun yaşadığında "Senden daha fazla acı çekenler var, onları düşün ve üzülme." demenin pek işe yaramadığı ortada. Her sorunda bunu mu söyleyeceğiz? Her yaşanmışlıkta bu mu söylenecek, hayır bu yanlış. Belki fazla abartılıyor ama kişiden kişiye sorunların önemlilik derecesinde büyük bir fark olduğunu düşününce, bu lafın da tarih olması gerekiyor.

Bunun dışında senin de durumuna üzüldüm. Bu acılardan, bu düşüncelerden kurtulana kadar çok sıkıntı çekeceksin ama bir şekilde dayanman gerekecek. Sakın canına kıymaya çalışma. Evet, yaşamak için bir sebebin olmalı ve bazen sebep kalmayabilir. Bazen her şey ters gidiyor olabilir ama dayanmaya çalış ve güneşin tekrar sana parıldamasını bekle. O gün mutlaka gelecektir, kendine iyi bak.

Ve de bana her zaman yazabilirsin, yerimi biliyorsun.

Aynı hayatın, farklı karelerinde, aynı sorunu çözmeye çalışıyor, bu derdi çekiyoruz...

Yakından tanımış değilim seni ancak bu konularda birbirimize yardımcı olabilir, farklı yönlerde çözümler üretebilirsiniz. Benimle konuşmak istersen, Discord üzerinden seni bekliyorum. Burası dünya. Bir tarafta zenginliğin içinde boğulan ama sıkılan, bir tarafta da fakir olduğu için mutsuz, canı sıkılan ve elinden bir şey gelmeyen insanların olduğu, acımasız ve adaletsiz bir yer.

Benim sadece abilerim ve annem var. Onlar ile beraber yaşıyorum. Babam yok ve her ne kadar onu sevmesem de eksikliğini hissediyorum. Ama insanlarda değer bilmemezlik çok fazlasıyla var. Babasını umursamayan, annesini öldürmeye çabalayan veya bir eşyayı değer bilmeden kullanmak gibi... Sevgili konularına gelecek olursak; asla ve asla kendine güvenmiyorsan bu yola çıkma. Sonrasında fazlasıyla pişman olursun. Ani kararlar verip, hayatının güzel gençlik dönemini karartma. En doğru düşündüğün zamanda, doğru kararlar alarak hayatını yaşa. Unutma bir daha bu yaşta olmayacaksın. Ve şunu da unutma: "Ben hep seninleyim, asla gitmeyeceğim.." yalanlarına da inanma. Benden demesi..

Eğer daha akıcı, detaylı falan konuşmak istersen Şed abin burada ;)

Ön ek'e bak be! Bu olayı çözemesin!
Bir türk için imkansız diye bir şey yoktur.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Herkesin yaşam tarzına göre sorunları farklılaşıyor. Lâkin farklı dertler farklı büyüklerde olabilir. Birisi için küçük bir sivilce büyük bir sorun olurken birisi umursamaz bile. İnsanlar bir sorun yaşadığında "Senden daha fazla acı çekenler var, onları düşün ve üzülme." demenin pek işe yaramadığı ortada. Her sorunda bunu mu söyleyeceğiz? Her yaşanmışlıkta bu mu söylenecek, hayır bu yanlış. Belki fazla abartılıyor ama kişiden kişiye sorunların önemlilik derecesinde büyük bir fark olduğunu düşününce, bu lafın da tarih olması gerekiyor.

Bunun dışında senin de durumuna üzüldüm. Bu acılardan, bu düşüncelerden kurtulana kadar çok sıkıntı çekeceksin ama bir şekilde dayanman gerekecek. Sakın canına kıymaya çalışma. Evet, yaşamak için bir sebebin olmalı ve bazen sebep kalmayabilir. Bazen her şey ters gidiyor olabilir ama dayanmaya çalış ve güneşin tekrar sana parıldamasını bekle. O gün mutlaka gelecektir, kendine iyi bak.

Ve de bana her zaman yazabilirsin, yerimi biliyorsun.
O kadar güzel yazmışsınki tüylerim ürperdi. Ve her zaman seni sevicem canım dostum. <3
( Acil yardım; Sarışın bir kız bana çıkma teklifi etti, istemiyorum ne diyeyim? )
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Aynı hayatın, farklı karelerinde, aynı sorunu çözmeye çalışıyor, bu derdi çekiyoruz...

Yakından tanımış değilim seni ancak bu konularda birbirimize yardımcı olabilir, farklı yönlerde çözümler üretebilirsiniz. Benimle konuşmak istersen, Discord üzerinden seni bekliyorum. Burası dünya. Bir tarafta zenginliğin içinde boğulan ama sıkılan, bir tarafta da fakir olduğu için mutsuz, canı sıkılan ve elinden bir şey gelmeyen insanların olduğu, acımasız ve adaletsiz bir yer.

Benim sadece abilerim ve annem var. Onlar ile beraber yaşıyorum. Babam yok ve her ne kadar onu sevmesem de eksikliğini hissediyorum. Ama insanlarda değer bilmemezlik çok fazlasıyla var. Babasını umursamayan, annesini öldürmeye çabalayan veya bir eşyayı değer bilmeden kullanmak gibi... Sevgili konularına gelecek olursak; asla ve asla kendine güvenmiyorsan bu yola çıkma. Sonrasında fazlasıyla pişman olursun. Ani kararlar verip, hayatının güzel gençlik dönemini karartma. En doğru düşündüğün zamanda, doğru kararlar alarak hayatını yaşa. Unutma bir daha bu yaşta olmayacaksın. Ve şunu da unutma: "Ben hep seninleyim, asla gitmeyeceğim.." yalanlarına da inanma. Benden demesi..

Eğer daha akıcı, detaylı falan konuşmak istersen Şed abin burada ;)
Dostum mantıklı evet, ancak ne yapalım kanıyoruz işte. Bu yaşta ne yürekler yandı bir bilsen.
İnternet'de gördüğüm fakat gerçekte göremediğim canım ağabeyim. :D

Kız arkadaşın (Benim düşündüğüm kız sanırım), senin sivilce yüzünden mi terk etti?
"Çocuk yaşta işkiye başlamak" diyorsun kanka, çok saçma bu şey.
Biliyorum üzülüyorsun ama boşver meye çalış unutursun. Biliyorum unutmak kolay değil ama sen yinede Allah'a şükür et. Senden beteri vardır belki. Sen şükür et Allah'a kardeşim. <3
Bunu tek senin için demiyorum herkes için diyorum. Hayat'ta ne ile karşılaşırsanız veya başka birşey siz yinede Allah'a şükür edin. Tek bu şey için demiyorum herşey için kolunuzun olduğuna, ayağınız olduğuna, yemek yediğinize, nimetlere, vs. şeylere. Dediğim gibi siz siz olun hep Allah'a şükür edin.

Kız arkadaşın (Benim düşündüğüm kız sanırım), senin sivilce yüzünden mi terk etti?
"Çocuk yaşta işkiye başlamak" diyorsun kanka, çok saçma bu şey.
Biliyorum üzülüyorsun ama boşver meye çalış unutursun. Biliyorum unutmak kolay değil ama sen yinede Allah'a şükür et. Senden beteri vardır belki. Sen şükür et Allah'a kardeşim. <3
Bunu tek senin için demiyorum herkes için diyorum. Hayat'ta ne ile karşılaşırsanız veya başka birşey siz yinede Allah'a şükür edin. Tek bu şey için demiyorum herşey için kolunuzun olduğuna, ayağınız olduğuna, yemek yediğinize, nimetlere, vs. şeylere. Dediğim gibi siz siz olun hep Allah'a şükür edin.
Yok kanka sivilce değil, eşcinsellik. Ve üzülmeye gerek yok yav. Hayat sonuçta al biranı eline iç, koyarsa en fazla küçük çocuğun ölmesi zoruma gider.

"Rabbin seni terk etmedi"

Yok kanka sivilce değil, eşcinsellik. Ve üzülmeye gerek yok yav. Hayat sonuçta al biranı eline iç, koyarsa en fazla küçük çocuğun ölmesi zoruma gider.
O kız mı?
İçki mi bırak kanka. Haram!

Daha çocuksunuz ciddi bi aşk evlenme çağlarında başlar.Sonra evlenir aşkınızı ömürboyu yaşarsınız doğanın kanunu budur eğer kanunun dışına çıkarsan terk edilirsin. Böyle saçma şeyler için üzüldüğüne değmez büyüdüğünde ben ne kadar malmışım dersin sonra.

Son düzenleme:
En azından görebiliyorsunuz onu,toprağını koklamakta ayrı bir acı.

Allaha şükür içki ve küfür hariç bir şeyimiz yok. <3
Gerçekten içki içmeyi normal bir şey olarak mı görüyorsun? Bir de Allah'a şükür diyorsun. Kısa zaman içinde içkiyi bırakmazsan ahirette çok yanarsın söyleyeyim.

Onu bunu boşverde discorda niye girmiyon?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl