Neden Sevenler kaybeder?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha çocuksunuz ciddi bi aşk evlenme çağlarında başlar.Sonra evlenir aşkınızı ömürboyu yaşarsınız doğanın kanunu budur eğer kanunun dışına çıkarsan terk edilirsin. Böyle saçma şeyler için üzüldüğüne değmez büyüdüğünde ben ne kadar malmışım dersin sonra.
Değil mi moruq ?
Yaşıma göre yaşadığım şeyler çok değişik...
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

En azından görebiliyorsunuz onu,toprağını koklamakta ayrı bir acı.
Allaha şükür ailem var. Tek toprak sevdiğim 2 kankamın vefat etmesi..

Gerçekten içki içmeyi normal bir şey olarak mı görüyorsun? Bir de Allah'a şükür diyorsun. Kısa zaman içinde içkiyi bırakmazsan ahirette çok yanarsın söyleyeyim.
İçki içmek günah değil, seni sarhoş ederse ve evinin yolunu bulamayacak hale gelirsen günah olur. İçmesini bilmeyen içmesin bilader.

O kız mı?
İçki mi bırak kanka. Haram!
Evet kanka O!
İçki haram değil, içkiyi içerek sarhoş olursan haram. ;)

Sonra neden gençler bir aşk acısıyla intihar ediyeah, içki içiyeahh, hayatın gerçeklerini yansıtan yasaları okuyun len
Kanka benim acım bitti, sadece ölen kişilerin arkasından üzülüyorum oda ayda 1 aklıma geliyor artık. Yani içki içmemin sebepi hoşuma gitmesi. :D

ladsşfkdasşflkdasşlfkdask laan yaşın kaç içki içi10 ? Bilmiyorum ya hoşuma gitmiyor benim ice tea varken :D
Yaşım senin ile birebir eşit. Kalp yaşım büyük kanka en az bir 30'luk vardır. "İce tea" reklamını yapma kankam ban yersin. xd

Daha çocuksunuz ciddi bi aşk evlenme çağlarında başlar.Sonra evlenir aşkınızı ömürboyu yaşarsınız doğanın kanunu budur eğer kanunun dışına çıkarsan terk edilirsin. Böyle saçma şeyler için üzüldüğüne değmez büyüdüğünde ben ne kadar malmışım dersin sonra.
Katılıyorum. Burada yazanlar açıkçası hiçbir şey.

Katılıyorum. Burada yazanlar açıkçası hiçbir şey.
Çocuk dediğiniz kişi ne acılar çekti diyeceğim, ancak sizin sevdiğiniz kişinin aldatması zor. Ben burada anlattıklarımı acı olarak değil tecrübe olarak sayıyorum. Acı çekenler beni bırakanlar oluyor. :D
Ha bu arada tecrübeden bahsediyorum yanlış anlama, yaş ile farkındalık olmaz bu işler.

Çocuk dediğiniz kişi ne acılar çekti diyeceğim, ancak sizin sevdiğiniz kişinin aldatması zor. Ben burada anlattıklarımı acı olarak değil tecrübe olarak sayıyorum. Acı çekenler beni bırakanlar oluyor. :D
Ha bu arada tecrübeden bahsediyorum yanlış anlama, yaş ile farkındalık olmaz bu işler.
Bu konuyu açma sebebin aşk acısı mı ailevi meseleler mi?

Bu konuyu açma sebebin aşk acısı mı ailevi meseleler mi?
Bizden sonraki ya da ilerisi, ortası olan nesillerin bu acıyı anlaması için açtım. Her şeyi acıya bağlamayın, düzgün okuyun ve düzgün anlayın.

Konuyu anlamadığım için sormuştum sorumu. Hala daha bir açıklığa kavuşmadım. Konunun ana fikri ne?
Off dostum. Beni yanlış anlama ama, çocuk gibisin. :(
Yani konunun ana fikri insanlara bir şeyler kazandırmak, öğretmek vs. Acı çekmesinler yani boşuna. Anlıyor musun şimdi?

Off dostum. Beni yanlış anlama ama, çocuk gibisin. :(
Yani konunun ana fikri insanlara bir şeyler kazandırmak, öğretmek vs. Acı çekmesinler yani boşuna. Anlıyor musun şimdi?
Senin buradaki önerilerin güzel lakin karşı tarafa bir şeyler katacağını sanmıyorum. Ufak bir örnek ile açıklayayım.

Küçük bir çocuğa sobaya dokunma, canını yakar deseler dahi çocuk sobaya dokunmadan onun acısını anlayamaz. Yani demem şudur, insan tecrübeler ile öğrenir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl