S
Silinen üye 79251
Ziyaretçi
BordoMavi#0001
Türkiye'nin en büyük 3-4 sunucusuna bakın. Bu sunucuların Skyblock türlerinin hepsi Emek ki böyle olabilmek için çok büyük bütçeler gerekiyor.
Bana göre şuan emek sunucu kalmadı. Emek sunucularda bence envoy ve ejderha etkinlikleri olmamalı ama oyuncuları sıkmamak için var .
BordoMavi#0001
Bugüne kadar tonlarca Skyblock sunucusunda yetkili oldum ve bana da şans tanınmadı. Sunucu sahipleri bile o sistemlerin dışına çıkamıyor ?
dostum şu durumda en çok tutan server tipi ben eğlenmiyorum oynarken pekArkadaşlar sizinle bu konu üstünde sohbet etmek istiyorum. Özellikle de sunucu sahipleri ile. Son zamanlarda emek skyblock sunucuları fazlasıyla artık gösterdi. Neredeyse herkes emek derdinde. Tabii bi zamandan sıkıcak ve tekrardan OP tekrardan emek tekrardan op diye bir döngü var. Fakat ben forumda ilk defa görüyorum. Sunucu sahiplerinin bir çoğunun emek skyblock açtığını. Bazı sunucuları ziyaret ettim bazılarını etmedim ama ettiklerimin arasında emek değil yarı-op gibi olan swler var. Şuan zaten gerçek emek skyblock kalmadı biz daha doğrusu özellikle emek skyblock açan sunucularda yalandan emek açıyoruz. Genellikle minyonlar diye bir eklenti var ve onla taşları filan kırıyorsun. Bu bence emek değil yarı emek gibi bir şey. Aslında şuan TR de kalmadı ama dünya çapında halen vardır gerçek emek.
Bu konuda sizinde görüşünüzü almak için bu konuyu açtım. Sizler ne düşünüyorsunuz?
katılıyorum dostum
Bugüne kadar tonlarca Skyblock sunucusunda yetkili oldum ve bana da şans tanınmadı. Sunucu sahipleri bile o sistemlerin dışına çıkamıyor ?
BordoMavi#0001
dostum şu durumda en çok tutan server tipi ben eğlenmiyorum oynarken pek
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
katılıyorum dostum
BordoMavi#0001
bence op daha fazla emek serverden
Abdullah T.#0001
BordoMavi#0001
Şu son zamanlarda yine Emek sunucularında ciddi bir yükselmeye başladı. Umarım bu da OP Skyblock gibi boş sunucuların sonunu getirir :)) <3
Yahu ben anlamadım şu olayı; OPSkyblock açıyorlar isyan ediyorsunuz, emek skyblock açıyoruz OP olmasın diye yine isyan ediyorsunuz. Anlamayan sadece ben miyim?
Konuyla alakali deilama bisiolmaz benceMeraba hangi programı kulanıyosunuz hani kedi resimlrri har avatarında nasıl yaptın?
XiVirtue
BordoMavi#0001
- Emek skyblock dediğin bloklara aşırı zor ulaştığın
- farm yapmak zorunda olduğun
- oyuna 0 tl ile başlayıp
- minyon,timber ve kumar
Arkadaş çok iyi açıklamış aslında.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!