Neden herkes emek skyblock açıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KEDİ MC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.155

Türkiye'nin en büyük 3-4 sunucusuna bakın. Bu sunucuların Skyblock türlerinin hepsi Emek ki böyle olabilmek için çok büyük bütçeler gerekiyor.

Türkiye'nin en büyük 3-4 sunucusuna bakın. Bu sunucuların Skyblock türlerinin hepsi Emek ki böyle olabilmek için çok büyük bütçeler gerekiyor.
Bana göre şuan emek sunucu kalmadı. Emek sunucularda bence envoy ve ejderha etkinlikleri olmamalı ama oyuncuları sıkmamak için var .​

Bana göre şuan emek sunucu kalmadı. Emek sunucularda bence envoy ve ejderha etkinlikleri olmamalı ama oyuncuları sıkmamak için var .

Bugüne kadar tonlarca Skyblock sunucusunda yetkili oldum ve bana da şans tanınmadı. Sunucu sahipleri bile o sistemlerin dışına çıkamıyor ?

Arkadaşlar sizinle bu konu üstünde sohbet etmek istiyorum. Özellikle de sunucu sahipleri ile. Son zamanlarda emek skyblock sunucuları fazlasıyla artık gösterdi. Neredeyse herkes emek derdinde. Tabii bi zamandan sıkıcak ve tekrardan OP tekrardan emek tekrardan op diye bir döngü var. Fakat ben forumda ilk defa görüyorum. Sunucu sahiplerinin bir çoğunun emek skyblock açtığını. Bazı sunucuları ziyaret ettim bazılarını etmedim ama ettiklerimin arasında emek değil yarı-op gibi olan swler var. Şuan zaten gerçek emek skyblock kalmadı biz daha doğrusu özellikle emek skyblock açan sunucularda yalandan emek açıyoruz. Genellikle minyonlar diye bir eklenti var ve onla taşları filan kırıyorsun. Bu bence emek değil yarı emek gibi bir şey. Aslında şuan TR de kalmadı ama dünya çapında halen vardır gerçek emek.

Bu konuda sizinde görüşünüzü almak için bu konuyu açtım. Sizler ne düşünüyorsunuz?
dostum şu durumda en çok tutan server tipi ben eğlenmiyorum oynarken pek
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bugüne kadar tonlarca Skyblock sunucusunda yetkili oldum ve bana da şans tanınmadı. Sunucu sahipleri bile o sistemlerin dışına çıkamıyor ?
katılıyorum dostum

dostum şu durumda en çok tutan server tipi ben eğlenmiyorum oynarken pek

katılıyorum dostum
Kişiden kişiye göre değişir. Bir döngü var biliyorsun. Emekten sıkılıcaklar op geçicekler. Sonra tekrar emek.​

bence op daha fazla emek serverden

bence op daha fazla emek serverden
Evet büyük ihtimal fazla fakat ben sadece burada son 2-3 haftada çok fazla emek skyblock açıldığından bahsettim ve bu durum emek skyblockun bence kötü etkiliyor. Çünkü bazı sunucular gereksiz sistemler ile emeği mahveden sunucular maalesef emeği şuanki kitleye sevdirmeyecek duruma getiriyorlar.​

Şu son zamanlarda yine Emek sunucularında ciddi bir yükselmeye başladı. Umarım bu da OP Skyblock gibi boş sunucuların sonunu getirir :)) <3

Yahu ben anlamadım şu olayı; OPSkyblock açıyorlar isyan ediyorsunuz, emek skyblock açıyoruz OP olmasın diye yine isyan ediyorsunuz. Anlamayan sadece ben miyim?

Şu son zamanlarda yine Emek sunucularında ciddi bir yükselmeye başladı. Umarım bu da OP Skyblock gibi boş sunucuların sonunu getirir :)) <3
OP sunucularının sonu hiçbir zaman gelmeyecek. Bazı 300-400 çeken sunuculara bakıyorum OP skyblock var. Eskiden sadece normal skyblock vardı. Bazı iyi kitlesi (300-400) olan sunucularda emek yerine op var. Çok şaşırtıcı. Dediğim gibi gereksiz sistemli emek açmak emeğin kalitesini düşürecek.​

Yahu ben anlamadım şu olayı; OPSkyblock açıyorlar isyan ediyorsunuz, emek skyblock açıyoruz OP olmasın diye yine isyan ediyorsunuz. Anlamayan sadece ben miyim?
Şimdi aslında 3 tane kitle var. 1- Has emek 2- Hem emek hem op 3- Has OP. Has emek ve Has op biraz az fakat hem emek hem op bir zamandan sonra emekten sıkılır ve opa gider. Bir zamandan sonra yine optan sıkılır emeğe gider. Böyle bir döngü var. Has tayfayı tutturmak büyük başarı desek.​

Meraba hangi programı kulanıyosunuz hani kedi resimlrri har avatarında nasıl yaptın?

Meraba hangi programı kulanıyosunuz hani kedi resimlrri har avatarında nasıl yaptın?
Konuyla alakali deilama bisiolmaz bence

• Emek skyblock dediğin bloklara aşırı zor ulaştığın
  • farm yapmak zorunda olduğun
  • oyuna 0 tl ile başlayıp
  • minyon,timber ve kumar

Arkadaş çok iyi açıklamış aslında.

• Emek skyblock dediğin bloklara aşırı zor ulaştığın
  • farm yapmak zorunda olduğun
  • oyuna 0 tl ile başlayıp
  • minyon,timber ve kumar

Arkadaş çok iyi açıklamış aslında.
Evet arkadaş doğru söylüyor fakat artık o kitle yok. Biz oyunculara ayak uydurmak zorundayız. Uyduramazsak maalesef sunucu tutmuyor. Benim istediğim tayfa 2014-2017 arası. Bilen bilir eski Skyblock da adalar neredeyse yan yanaydı. Artık maalesef şuan emek yok. Bütün emekler aslında op oldu çünkü sanal market, kit menüsü filan bunların olmaması lazım. Eklemesekte şimdi oyuncular sorun çıkarıyor. Maalesef artık emek kalmadı. Hep op dolu olacak.​

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl