Bende hala 300 küsür FPS alıyor 1.8 de değişen bir şey yok1.7 veya daha eski sürümlerden 200 - 300 küsür FPS alırken 1.8'den 50 altı fps almak :(
ALMODRİA#0001
Nice lağpis :azrail:Elbetteki 1.7 Ancak 1.8 Sunucularıda Havkaladenin Fevkinde Oluyor Genellikle Factions Takılanlar İçin 1.7.X,SG-HG-MGM Oynuyanlar İçin 1.8 Daha Cazibeli Geliyor Çünkü 1.8 De MGM Olarak Güzel Şeyler Var Ancak Factionun Tadını 1.7 Den Başka Bi Sürümde Alamıyorum Benim Düşüncem Bu :)
Ben bir sunucu sahibiyim bunun tembellikle alakası yok bana kalsa hemen 1.8 yapacağım fakat oyuncu kitlemin %80 kadar bir miktarı 1.8 sürümünü istemeyince yapacak bir şeyim yok.Skin konusuna gelirsek bence skin olayı çok saçma oyna işte skin skin neymiş bu skin arkadaş :D Fps konusuna gelirsek gayet dandik bir bilgisayarım var fakat 1.8'de fazla fazla fps alıyorum :)1.8 çok güzel bana kalırsa, bence sorun 1.8'de değil sunucularını 1.8'e taşımak için "Fazla Tembel" olan sunucu sahiplerinde.
ALMODRİA#0001
Lağpis Candır Can Hele Birde Sunucuda Kazarken %200 &2 Şansla 1m Para Ve &100 %1 Şansla Elmas Çıkması Olunca Süpper Oluyor Canısı :)Nice lağpis :azrail:
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!