İnceleme Neden 1.8 Sevilmiyor?

Sizce 1.8 Güzel mi ?

• Evet 1.8 Gayet Başarılı.

Oy: 8 88,9%
  • Hayır 1.7 Daha Güzel.

Oy: 1 11,1%

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Meepo

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Selamlar,
Bir sunucu yöneticisi olarak 1.8 sürümünü gayet başarılı buluyorum ve sunucu 1.8 yapmak istiyorum ama oyuncu kitlesinin %80 gibi bir miktarı bunu istemiyor.Bunun nedeni nedir bana kalırsa 1.8 gayet güzel bir sürüm oldu ve bunun aynısı 1.9 sürümündede yaşanacak mı ?

Minecraftta sürüm dahi bilmeyenler var hocam adam minecraftı 1.7.2 sürümünden ibaret sanıyor hem bunlar hemde bazılarında 1.8de kasıyor pc ve bazı velvetler 1.8 üstü hilesi indirmeye üşeniyor nodustur resiliencetir falan sebepler bunlar :ci2:

Elbette başarılı ama açacağın sunucu eğer crackli ise yani premiumsuzsa kesin skinler gözükmeyeceği içindir kesin bu olabilir veya normal nedenlerden biri kasmalar felan işte.

1.7.9 üzerinde skinlerin gözükmemesi yegane sebep.

1.8 Crack skin R.I.P.
Premiumum ama bir arkadaş yüzünden hep online mod kapalı oluyor, skin görünmüyor vb. Zaten update açısından hiç bir sıkıntısı yok tek sorunu skinler ve MODLAR.

Ben 1.9'u çok sevdim şu hızlı vurunca az can gitmesi olayı kalksa keşke :(

1.8 çok güzel bana kalırsa, bence sorun 1.8'de değil sunucularını 1.8'e taşımak için "Fazla Tembel" olan sunucu sahiplerinde.

1.7 veya daha eski sürümlerden 200 - 300 küsür FPS alırken 1.8'den 50 altı fps almak :(

1.8 candır <3

Elbetteki 1.7 Ancak 1.8 Sunucularıda Havkaladenin Fevkinde Oluyor Genellikle Factions Takılanlar İçin 1.7.X,SG-HG-MGM Oynuyanlar İçin 1.8 Daha Cazibeli Geliyor Çünkü 1.8 De MGM Olarak Güzel Şeyler Var Ancak Factionun Tadını 1.7 Den Başka Bi Sürümde Alamıyorum Benim Düşüncem Bu :)

Elbetteki 1.7 Ancak 1.8 Sunucularıda Havkaladenin Fevkinde Oluyor Genellikle Factions Takılanlar İçin 1.7.X,SG-HG-MGM Oynuyanlar İçin 1.8 Daha Cazibeli Geliyor Çünkü 1.8 De MGM Olarak Güzel Şeyler Var Ancak Factionun Tadını 1.7 Den Başka Bi Sürümde Alamıyorum Benim Düşüncem Bu :)
Nice lağpis :azrail:

1.8 çok güzel bana kalırsa, bence sorun 1.8'de değil sunucularını 1.8'e taşımak için "Fazla Tembel" olan sunucu sahiplerinde.
Ben bir sunucu sahibiyim bunun tembellikle alakası yok bana kalsa hemen 1.8 yapacağım fakat oyuncu kitlemin %80 kadar bir miktarı 1.8 sürümünü istemeyince yapacak bir şeyim yok.Skin konusuna gelirsek bence skin olayı çok saçma oyna işte skin skin neymiş bu skin arkadaş :D Fps konusuna gelirsek gayet dandik bir bilgisayarım var fakat 1.8'de fazla fazla fps alıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl