A
Amot
Ziyaretçi
Nacsshost uzun zamandır müşterisiyim tavsiye ederim fiyatları uygun ve desteği iyiMerhaba Sunucum için Yeni Bir VDS ye Geçicem 80₺ Bütçe İle Sizce Bihency mi Yoksa Nacsshost umu Tercih edersiniz. Sebebini Yorum Olarak Yazarsanız Sevinirim
Aronshire#8111
NACSSHOST.COM#4110
Sunucun amatör bir sunucu ise nacsshostu seçebilirsin sebebi işlemcisi düşük bu yüzden fazla para harcamazsın lakin sunucun gelecekte büyüyeceğini düşünüyorsan i9 veren yere yani bihency ile başlıyabilirsin. 80₺ ye hangisinden kaç gb alabildiğini yazarsan dahada yardımcı olabilirim.
Bir müşterimizin bilgilendirmesi üzerine kayıt olduk ve cevaplamak istedik.Öyle ölmeyiz füze at istersen? :D
Öncelikle Merhabalar @Amot ,
Açık konuşmak gerekirse Bihency'i ilk defa duydum ve incelediğimde Ağustos ayında kurulduğunu ve BTK kaydının Kasım ayında yapılmış olduğunu gördüm sitesine girdiğimde ise biraz yetersiz buldum.
Sanırım sağladığı sunucular Hetzner'den ve Hetzner'in saldırı korumasını çoğu kişi yetersiz bulmakta, eğer alacağınız sunucu 1.12.2+ değilse sağladığımız sunucular yeterince işinizi görecektir, bunların dışında sunucunuz için konu tasarımı/eklenti paketi/web sitesi gibi hediyelerimiz mevcut. Sizi de aramızda görmek isteriz :)
Dipnot: Bihency'nin yeni bir firma olmasına rağmen sikayetvar'da konusu mevcut, diğer sunucu alacak arkadaşlar sunucuyu alacağınız firmayı iyi seçin. Uzun süredir hizmet sağlamasına ve düzgün hizmet/destek sağlamasına özen gösterin.
Dipnot2: Bihency firmasını kötüleme/aşağılama amacında değilim sadece genel yorumumu yaparak bilgi verdim.
NACSSHOST.COM#4110
Merhabalar @BihencyTeknoloji ,
Öncelikle bizde WiseCP kullanmaktayız, nasıl WHMCS dediğinizi anlayamadık. Yetersiz bulduğumuz kısım sadece ana sayfanız. Yaklaşık 1 yıldır hizmet veriyorsanız yaklaşık 1 yıldır vergi levhanızın da olması gerekmektedir fakat vergi levhanız yanlış hatırlamıyorsam Ağustos ayında çıkartılmış daha öncesinde verginizi nasıl ödüyordunuz?
Şikayetvar'da oluşturulan konu için müşteriyle iletişime geçerek uzlaşma sağlayabilir ve konuyu kaldırmasını veya güncellemesini rica edebilirdiniz.
Ayrıca bildiğim kadarıyla BTK'ya sadece kendi sunucularını kayıt ediyorsun ve 1 kereliğine kayıt ediliyor alan adı gibi her ay güncellenmesini istemiyorlar.
nacsshost hiç kullanmadım ama bihencyi biliyorum i9 lar mükemmel yani :)Bihency tercih edin. Nacsshostta çok stok sıkıntısı çektirdiler insanlara.
NACSSHOST.COM#4110
Tam olarak ana sayfada neyi yetersiz gördünüz? Sırf yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz. Bırakın müşteriler değerlendirsin. Firmamız farklı bir isimde hizmet vermekteydi. Sonrasında ünvan Bihency Teknoloji olan farklı bir şirket kuruldu.
Müşterilerimizle iletişime geçmeye çalıştık, bize geri dönüş sağlamadı. Zaten her şey ortada olduğu için diretmek istemedik.
BTK'ya yer ay rapor vermek zorundasınız, tespiti halinde çok büyük yaptırımları bulunuyor. Ülkemizde çok fazla ilgilenilmediği için çoğu firma dikkate almıyor. Başvuru yaparken imzaladığınız kağıtta zaten yazıyor. Biraz da internette araştırabilirsiniz.
Bihency hiç duymadım ancak NacssHost adlı firmadan bir kere aldım almaz olaydım. 1 Hafta Bekledik bir stok için bütün işlerim falan gecikti yani alırsan @Keyubu yada Rabisu diyorum.
Bihency tercih edin. Nacsshostta çok stok sıkıntısı çektirdiler insanlara.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!