Çözüldü MythicMobs Itemsadderlı boss yapımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Crotex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 280
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Crotex

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
8
Minecraft
Crotex

Discord:

Crotex

MythicMobs Plugini ile ıtemsadder model sayesınde bir boss yapmak istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum
1.
ItemSadder li boss nasıl yaparım model im var.

2.
Boss belırlı saat de ıstedım bolgede ortaya çıkacak.

3.
Boss öldünde random ıstedım bır esyayı dusurecek yere

Nasıl yaparım acil yardım.

Bunun için 3 eklenti lazım MythicMOBS, ModelEngine ve İtemsadder zaten Boss dosyasının içinde yönlendirmeler bulunuyordur. MythicMobs dosyası varsa boss klasörünün içinde o ymlden doğma zamanını canını hasarını düşüreceği itemi ayarlayabiliyorsun daha iyi bir bilgi almak için mythicmobs'un sitesine bir gözatmanı öneririm orada herşeyi açıklıyorlar.

Bossun gözüktüğü modeli sağlayan eklenti ModelEngine, modelengine modelini oyunda görmen için texturepack lazım oluyor onuda ItemsAdder sağlıyor, IA'nın burada tek görevi texturepack yüklemesi, MythicMobs ise asıl bossun kendisini yöneten eklenti, yani mobun canı davranışı saldırışı hareketleri öldükten sonra ne yapacağı nasıl doğacağı vs. bossa dair her şeyi bu eklentiden ayarlarsın.

Bossun gözüktüğü modeli sağlayan eklenti ModelEngine, modelengine modelini oyunda görmen için texturepack lazım oluyor onuda ItemsAdder sağlıyor, IA'nın burada tek görevi texturepack yüklemesi, MythicMobs ise asıl bossun kendisini yöneten eklenti, yani mobun canı davranışı saldırışı hareketleri öldükten sonra ne yapacağı nasıl doğacağı vs. bossa dair her şeyi bu eklentiden ayarlarsın.
Rica etsem discord ses gelırmısınız yardım cı olursanız sevinirim.

MythicMobs Plugini ile ıtemsadder model sayesınde bir boss yapmak istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum
1.
ItemSadder li boss nasıl yaparım model im var.

2.
Boss belırlı saat de ıstedım bolgede ortaya çıkacak.

3.
Boss öldünde random ıstedım bır esyayı dusurecek yere

Nasıl yaparım acil yardım.
2 Eklenti yeterli ModelEngine birde MythicMobs.

Onlar elimde mevcut nasıl kuracagım onu bilmiyorum ItemSadder da var
Örneğin boss dosyasının içinde model engine olmalı onun içinde blueprints blueprintsin içinde olanları sunucunuzdaki modelengine dosyasındaki blueprintse atmalısınız yani kısacası kırmızılar kırmızı tarafa maviler mavi tarafa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl