miosett
takendisiyim
Crotex
Rica etsem discord ses gelırmısınız yardım cı olursanız sevinirim.Bossun gözüktüğü modeli sağlayan eklenti ModelEngine, modelengine modelini oyunda görmen için texturepack lazım oluyor onuda ItemsAdder sağlıyor, IA'nın burada tek görevi texturepack yüklemesi, MythicMobs ise asıl bossun kendisini yöneten eklenti, yani mobun canı davranışı saldırışı hareketleri öldükten sonra ne yapacağı nasıl doğacağı vs. bossa dair her şeyi bu eklentiden ayarlarsın.
2 Eklenti yeterli ModelEngine birde MythicMobs.MythicMobs Plugini ile ıtemsadder model sayesınde bir boss yapmak istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum
1.
ItemSadder li boss nasıl yaparım model im var.
2.
Boss belırlı saat de ıstedım bolgede ortaya çıkacak.
3.
Boss öldünde random ıstedım bır esyayı dusurecek yere
Nasıl yaparım acil yardım.
miosett
Bazı modellerde itemsadder desteği gerekiyor bilgilendirme olsun.2 Eklenti yeterli ModelEngine birde MythicMobs.
İtemsadder olmadanda kullanabilirsiniz sadece jsona uyarlamanız gerekir.Bazı modellerde itemsadder desteği gerekiyor bilgilendirme olsun.
miosett
Örneğin boss dosyasının içinde model engine olmalı onun içinde blueprints blueprintsin içinde olanları sunucunuzdaki modelengine dosyasındaki blueprintse atmalısınız yani kısacası kırmızılar kırmızı tarafa maviler mavi tarafa.Onlar elimde mevcut nasıl kuracagım onu bilmiyorum ItemSadder da var
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!