Sol Reklam

Çözüldü MythicMobs boss doğma mesajı ayarlama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aybars427

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Puanlar
2.195
Yer
bursa
Minecraft
Aybars427

Discord:

aybars427#8275

Arkadaşlar MythicMobs plugini kullanıyorum birkaç sorunum var boss doğduğunda ve öldüğünde mesaj göndermiyor ve boss un canı gözükmüyor bunları nereden açabilirim acaba yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar MythicMobs plugini kullanıyorum birkaç sorunum var boss doğduğunda ve öldüğünde mesaj göndermiyor ve boss un canı gözükmüyor bunları nereden açabilirim acaba yardımcı olurmusunuz

Ölme ve doğma mesajları; [Skills Kısmına yazıcaksın.]

Kod:
  Skills:
  - command{cmd="broadcast &fBoss Doğdu!"} ~onSpawn #Boss doğduğunda
  - message{msg="Boss &8» &a<trigger.name> &7Beni zorlayamadın bile!"} @Server ~onKillPlayer #Boss birini öldürdüğünde sadece oyuncuya yazar.
  - command{cmd="broadcast Boss &8», &a<trigger.name>&f adlı oyuncu tarafından öldürüldü!"} ~onDeath #Boss öldüğünde

Can barı; [Bossbar için özel bi kısım oluşturacaksın.]

Kod:
  BossBar:
    Enabled: true
    Title: 'Goblin Kral '
    Range: 25
    Color: GREEN
    Style: SEGMENTED_6
    CreateFog: true
    DarkenSky: true

Kod:
  Skills:
  - message{msg="Boss &8» &a<trigger.name> &7Beni zorlayamadın bile!"} @Server ~onKillPlayer #Boss birini öldürdüğünde sadece oyuncuya yazar.
  - command{cmd="broadcast Boss &8», &a<trigger.name>&f adlı oyuncu tarafından öldürüldü!"} ~onDeath #Boss öldüğünde

Kod:
  BossBar:
sağolun ölme ve doğmayı ayarladım da bossbar kısmını özel oluşturcaksın demişsiniz nereye oluşturucam

Kod:
  Skills:

Kod:
  BossBar:
ufak bi sıkıntı daha var şu boss öldüğünde gönderilcek mesaj var boss oyuncuyu kestiği zamanda gönderiliyor onu nasıl ayarlıcam sadece oyuncu boss u kestiğinde gönderilsin

ufak bi sıkıntı daha var şu boss öldüğünde gönderilcek mesaj var boss oyuncuyu kestiği zamanda gönderiliyor onu nasıl ayarlıcam sadece oyuncu boss u kestiğinde gönderilsin
Attığım config hem ölme hem öldürme için zaten?
Bossbar kısmını aynı skill kısmı gibi yapıyorsun.

Attığım config hem ölme hem öldürme için zaten?
Bossbar kısmını aynı skill kısmı gibi yapıyorsun.
Yok ben anlatamadım kusura bakmayın şimdi oyuncu bossu öldürünce boss aybars tarafından öldürüldü yazıyo ya ama boss oyuncuyu öldürdüğü zamanda boss aybars tarafından öldürüldü yazıyo bi bug var galiba orda

Yok ben anlatamadım kusura bakmayın şimdi oyuncu bossu öldürünce boss aybars tarafından öldürüldü yazıyo ya ama boss oyuncuyu öldürdüğü zamanda boss aybars tarafından öldürüldü yazıyo bi bug var galiba orda
Yaptığınız Skills kısmını atabilirmisiniz?

Yaptığınız Skills kısmını atabilirmisiniz?
Skills:
- message{cooldown=20;m="<mob.name><&co> Kimse beni yenemez!"} @PlayersInRadius{r=40} ~onCombat >0 0.2
- command{cmd="broadcast &cBoss doğdu &a/warp boss &fyaz ve onu &cöldür!"} ~onSpawn
- command{cmd="broadcast &cBoss doğdu &a/warp boss &fyaz ve onu &cöldür!"} ~onSpawn
- command{cmd="broadcast &cBoss &7» &a<trigger.name>&f adlı oyuncu tarafından öldürüldü!"} ~onDeath
- message{m="<mob.name><&co> Ahahahahah! Öldün, <trigger.name>!"} @PlayersInRadius{r=40} ~onPlayerKill >0 1
- skill{s=SummonZOMBIE} @Self 0.9
- skill{s=SmashAttack} @Target >0 0.2

Skills:
- message{cooldown=20;m="<mob.name><&co> Kimse beni yenemez!"} @PlayersInRadius{r=40} ~onCombat >0 0.2
- command{cmd="broadcast &cBoss &7» &a<trigger.name>&f adlı oyuncu tarafından öldürüldü!"} ~onDeath
- message{m="<mob.name><&co> Ahahahahah! Öldün, <trigger.name>!"} @PlayersInRadius{r=40} ~onPlayerKill >0 1
- skill{s=SummonZOMBIE} @Self 0.9
- skill{s=SmashAttack} @Target >0 0.2

Mythicmobsun üst sürümlerinde farklılaştırılmış sanırım.

Şöyle deneyin;

Olmazsa wikisinde araştırmanızı tavsiye ederim.

Kod:
 Skills:
  - message{msg="Boss &8» &a<trigger.name>, &7Beni zorlayamadın bile!"} ~onKillPlayer #Boss birini öldürdüğünde sadece oyuncuya yazar.
  - message{cmd="broadcast Boss &8», &a<trigger.name>&f adlı oyuncu tarafından öldürüldü!"} @PIR{r=10} ~onDeath #Boss öldüğünde

1682014185024.png
sorun devam ediyor maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!