whiskeytr
Arkadaşlar MythicMobs plugini kullanıyorum birkaç sorunum var boss doğduğunda ve öldüğünde mesaj göndermiyor ve boss un canı gözükmüyor bunları nereden açabilirim acaba yardımcı olurmusunuz
Skills:
- command{cmd="broadcast &fBoss Doğdu!"} ~onSpawn #Boss doğduğunda
- message{msg="Boss &8» &a<trigger.name> &7Beni zorlayamadın bile!"} @Server ~onKillPlayer #Boss birini öldürdüğünde sadece oyuncuya yazar.
- command{cmd="broadcast Boss &8», &a<trigger.name>&f adlı oyuncu tarafından öldürüldü!"} ~onDeath #Boss öldüğünde
BossBar:
Enabled: true
Title: 'Goblin Kral '
Range: 25
Color: GREEN
Style: SEGMENTED_6
CreateFog: true
DarkenSky: true
aybars427#8275
sağolun ölme ve doğmayı ayarladım da bossbar kısmını özel oluşturcaksın demişsiniz nereye oluşturucamÖlme ve doğma mesajları; [Skills Kısmına yazıcaksın.]
Kod:Skills: - command{cmd="broadcast &fBoss Doğdu!"} ~onSpawn #Boss doğduğunda - message{msg="Boss &8» &a<trigger.name> &7Beni zorlayamadın bile!"} @Server ~onKillPlayer #Boss birini öldürdüğünde sadece oyuncuya yazar. - command{cmd="broadcast Boss &8», &a<trigger.name>&f adlı oyuncu tarafından öldürüldü!"} ~onDeath #Boss öldüğünde
Can barı; [Bossbar için özel bi kısım oluşturacaksın.]
Kod:BossBar: Enabled: true Title: 'Goblin Kral ' Range: 25 Color: GREEN Style: SEGMENTED_6 CreateFog: true DarkenSky: true
aybars427#8275
ufak bi sıkıntı daha var şu boss öldüğünde gönderilcek mesaj var boss oyuncuyu kestiği zamanda gönderiliyor onu nasıl ayarlıcam sadece oyuncu boss u kestiğinde gönderilsinÖlme ve doğma mesajları; [Skills Kısmına yazıcaksın.]
Kod:Skills: - command{cmd="broadcast &fBoss Doğdu!"} ~onSpawn #Boss doğduğunda - message{msg="Boss &8» &a<trigger.name> &7Beni zorlayamadın bile!"} @Server ~onKillPlayer #Boss birini öldürdüğünde sadece oyuncuya yazar. - command{cmd="broadcast Boss &8», &a<trigger.name>&f adlı oyuncu tarafından öldürüldü!"} ~onDeath #Boss öldüğünde
Can barı; [Bossbar için özel bi kısım oluşturacaksın.]
Kod:BossBar: Enabled: true Title: 'Goblin Kral ' Range: 25 Color: GREEN Style: SEGMENTED_6 CreateFog: true DarkenSky: true
whiskeytr
Attığım config hem ölme hem öldürme için zaten?ufak bi sıkıntı daha var şu boss öldüğünde gönderilcek mesaj var boss oyuncuyu kestiği zamanda gönderiliyor onu nasıl ayarlıcam sadece oyuncu boss u kestiğinde gönderilsin
aybars427#8275
Yok ben anlatamadım kusura bakmayın şimdi oyuncu bossu öldürünce boss aybars tarafından öldürüldü yazıyo ya ama boss oyuncuyu öldürdüğü zamanda boss aybars tarafından öldürüldü yazıyo bi bug var galiba ordaAttığım config hem ölme hem öldürme için zaten?
Bossbar kısmını aynı skill kısmı gibi yapıyorsun.
whiskeytr
Yaptığınız Skills kısmını atabilirmisiniz?Yok ben anlatamadım kusura bakmayın şimdi oyuncu bossu öldürünce boss aybars tarafından öldürüldü yazıyo ya ama boss oyuncuyu öldürdüğü zamanda boss aybars tarafından öldürüldü yazıyo bi bug var galiba orda
aybars427#8275
Skills:Yaptığınız Skills kısmını atabilirmisiniz?
whiskeytr
Skills:
- message{cooldown=20;m="<mob.name><&co> Kimse beni yenemez!"} @PlayersInRadius{r=40} ~onCombat >0 0.2
- command{cmd="broadcast &cBoss doğdu &a/warp boss &fyaz ve onu &cöldür!"} ~onSpawn
- command{cmd="broadcast &cBoss doğdu &a/warp boss &fyaz ve onu &cöldür!"} ~onSpawn
- command{cmd="broadcast &cBoss &7» &a<trigger.name>&f adlı oyuncu tarafından öldürüldü!"} ~onDeath
- message{m="<mob.name><&co> Ahahahahah! Öldün, <trigger.name>!"} @PlayersInRadius{r=40} ~onPlayerKill >0 1
- skill{s=SummonZOMBIE} @Self 0.9
- skill{s=SmashAttack} @Target >0 0.2
Skills:
- command{cmd="broadcast &fBoss Doğdu!"} ~onSpawn #Boss doğduğunda
- message{msg="Boss &8» &a<trigger.name>, &7Beni zorlayamadın bile!"} ~onKillPlayer #Boss birini öldürdüğünde sadece oyuncuya yazar.
- message{cmd="broadcast Boss &8», &a<trigger.name>&f adlı oyuncu tarafından öldürüldü!"} @PIR{r=10} ~onDeath #Boss öldüğünde
whiskeytr
Mythicmobs un skillleri ile ilgili bi sorun bu sanırım. Normalde göstermemesi gereken ondeath eventinide çekiyor öldürdüğünde. Discorduna danışmanı tavsiye ederim.Eki Görüntüle 221712sorun devam ediyor maalesef