Tanıtım MxvDelivery | Ultra Gelişmiş Teslimat Eklentisi

Balzach

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
59
Minecraft
Balzach

Discord:

xbalzach

Minecraft Sürümleri
1.21+
Merhabalar,
Daha öncesinde yapmış olduğum TeslimatX isimli eklentiyi birçok kişi beğenmiş olsada benim pek hoşuma gitmemişti 😔. Şimdi ise bu boşluğumu dolduracak yeni eklentim olan MxvDelivery'i sizlere tanıtmak ve yorumlarınızı almak istiyorum. Nasıl olmuş? Nasıl geliştirilebilir? Ne eklenip ne çıkarılabilir? diye sizlere soruyorum.

Hazırsanız tanıtıma geçelim

📦 MxvDelivery | Sunucunuza Dinamizm Katan Gelişmiş Teslimat Sistemi

Oyun ekonomisini canlandıran, hava ve zamana duyarlı, yüksek performanslı yeni nesil teslimat eklentisi!

❓ MxvDelivery Nedir?​

MxvDelivery, klasik ve sıkıcı "eşya sat" mantığından kurtulmanızı sağlayan gelişmiş bir teslimat/görev eklentisidir. Oyuncularınız Tarım, Hayvancılık, İnşaat ve Madencilik olmak üzere 4 farklı kategoride seviyeli teslimatlar yaparak birbirinden değerli ödüller kazanır.
Sıradan görev eklentilerinden en büyük farkı, oyun içi saat ve hava durumuna göre dinamik etkinlikler başlatmasıdır!​

✨ Öne Çıkan Özellikler​

🌦️ Dinamik Canlı Etkinlikler (Dünya ile Senkronize!)
Oyun dünyasında yağmur mu başladı? Sistem bunu algılar ve hemen Bereketli Yağmur etkinliğini başlatır! Etkinlik boyunca Tarım ve Hayvancılık teslimatları (ayarlanabilir, örn: 1.5x) katlanarak sayılır. Gece çöktüğünde ise Gece Pazarı aktifleşir. Madenciler ve İnşaatçılar, teslimat yaptıklarında %5 şansla "Gizemli Kasa" gibi sürpriz hediye dropları kazanabilir.
(Bu eventler %10 gibi ufak şanslarla gerçekleşir.)

📈 Seviyeli İlerleme ve Sınırsız Teslimat Modu
Oyuncular her kategoriyi Seviye 1'den 5'e kadar oynayarak tamamlar. Seviye atladıkça istenen eşya zorlaşır ama ödüller (Elmas, Netherite vb.) devasa boyutlara ulaşır. 5. Seviyeyi tamamlayan oyuncular, o kategori için Sınırsız Teslimat Modunu açar ve artık o kategoriden sabit miktarlarla (batches) pasif gelir/ödül elde etmeye devam eder.

🎨 %100 Kişiselleştirilebilir Temiz Mimariler
Görseller ve ayarlar birbirine girmez!

⚙️%100 Özelleştirme Sunan YML Dosyaları
Eklenti birçok .yml formatında dosyaya sahiptir! Gerek GUI gerekse en ince mesaja kadar herşeyi dilediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz!

💬 Gelişmiş Discord Webhook Entegrasyonu
Oyuncularınız seviye atladığında, Sınırsız Mod'u açtığında veya sezon birincisi belli olduğunda, Discord sunucunuzdaki kanala renkli embed mesajları (JSON) otomatik fırlatılır. Spam/Rate-limit korumasına (Queue-system) sahiptir!

⚡ Lag Yok! Sıfır TPS Kaybı (Asenkron SQLite)
Veritabanı işlemleri yüzünden sunucu donmalarına veda edin. Eklenti veritabanına erişimleri in-memory (RAM) önbelleği ile anında okur, kayıt işlemlerini ise Async (arka plan) iş parçacıklarında yapar.

🧩 MxvDelivery PlaceholderAPI Listesi
Eklentideki tüm verileri Tablist, Scoreboard veya Hologramlarda göstermek için aşağıdaki placeholder'ları kullanabilirsiniz.

🌍 Genel Bilgiler

%mxvdelivery_season% :
Mevcut sezonun durumunu gösterir. (Örnek: Aktif / Pasif)
%mxvdelivery_active_event% : Şu an aktif olan etkinliğin duyuru metnini verir. Etkinlik yoksa "Aktif Etkinlik Yok" döner. (Örnek: 🌧️ Bereketli Yağmur boyunca...)
%mxvdelivery_server_total% : Sunucudaki tüm oyuncuların yaptığı toplam teslimat sayısı. (Örnek: 154200)

👤 Oyuncu İstatistikleri (Kategori Bazlı)
(Bu placeholder'lar sonuna kategori adını farming, mining, animal, building ekleyerek kullanılır.)

%mxvdelivery_total_<kategori>% : Oyuncunun o kategorideki toplam teslimat sayısı. (Örnek kullanım: %mxvdelivery_total_farming%)
%mxvdelivery_level_<kategori>% : Oyuncunun mevcut seviyesi. Sınırsız ise ♾️ döner. (Örnek kullanım: %mxvdelivery_level_mining%)
%mxvdelivery_progress_<kategori>% : Oyuncunun o anki seviye ilerleme durumu. (Örnek kullanım: %mxvdelivery_progress_animal% -> Çıktı: 34/64)
%mxvdelivery_rank_<kategori>% : Oyuncunun o kategorideki sıralaması/derecesi. (Örnek kullanım: %mxvdelivery_rank_farming% -> Çıktı: 1, 2, 3...)
%mxvdelivery_bar_<kategori>% : Oyuncunun mevcut seviyesindeki görsel ilerleme çubuğu. (Örnek kullanım: %mxvdelivery_bar_building% -> Çıktı: ████░░)

📊 Sunucu İstatistikleri (Kategori Bazlı)

%mxvdelivery_server_total_<kategori>% : Sunucudaki tüm oyuncuların sadece o kategoride yaptığı toplam teslimat sayısı. (Örnek kullanım: %mxvdelivery_server_total_mining%)

📷 Görseller

Ekran görüntüsü 2026-04-23 030049.webp
Ekran görüntüsü 2026-04-23 030139.webp
Ekran görüntüsü 2026-04-23 030120.webp

Ekran görüntüsü 2026-04-23 030151.webp

Ekran görüntüsü 2026-04-23 030201.webp

Ekran görüntüsü 2026-04-23 030218.webp

Ekran görüntüsü 2026-04-23 030240.webp

Ekran görüntüsü 2026-04-23 030303.webp

Ekran görüntüsü 2026-04-23 030310.webp
;
Ekran görüntüsü 2026-04-23 030357.webp

Ekran görüntüsü 2026-04-23 030413.webp

Ekran görüntüsü 2026-04-23 030505.webp
iyi forumlar...

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-04-23 030049.webp
    Ekran görüntüsü 2026-04-23 030049.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 67
  • Ekran görüntüsü 2026-04-23 030303.webp
    Ekran görüntüsü 2026-04-23 030303.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 66
  • Ekran görüntüsü 2026-04-23 030505.webp
    Ekran görüntüsü 2026-04-23 030505.webp
    58,9 KB · Görüntüleme: 62
Moderatör tarafından düzenlendi:
Güzel duruyor ama dahada geliştirilebilir. Bende yakın zamanda kendi teslimat eklentimi açık kaynak koduyla paylaşmayı düşünüyorum.

Geliştirilebilecek yanlarınıda söyleseydiniz çok mutlu olurdum. yinede teşekkürler
Güzel duruyor ama dahada geliştirilebilir. Bende yakın zamanda kendi teslimat eklentimi açık kaynak koduyla paylaşmayı düşünüyorum.

Elinize sağlık yine güzel bir çalışma olmuş

Update V1.2 - MxvDelivery

- Sınırsız modun ödülünü değiştirip / özelleştirme seçeneği eklendi.
- Sunucuya bağlı olarak gelişen event sistemi düzgün ve kesinlikle çalışan şans faktörüne bağlı bir sisteme geçirildi
- Genel kontroller ve düzenlemeler yapıldı!

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl