Balzach
Zombi Geldi, Beni Yedi
- Elmaslar
- 59
- Minecraft
- Balzach
Discord:
xbalzach
- Minecraft Sürümleri
- 1.21+
Merhabalar,
Daha öncesinde yapmış olduğum TeslimatX isimli eklentiyi birçok kişi beğenmiş olsada benim pek hoşuma gitmemişti
. Şimdi ise bu boşluğumu dolduracak yeni eklentim olan MxvDelivery'i sizlere tanıtmak ve yorumlarınızı almak istiyorum. Nasıl olmuş? Nasıl geliştirilebilir? Ne eklenip ne çıkarılabilir? diye sizlere soruyorum.
Hazırsanız tanıtıma geçelim
Daha öncesinde yapmış olduğum TeslimatX isimli eklentiyi birçok kişi beğenmiş olsada benim pek hoşuma gitmemişti
Hazırsanız tanıtıma geçelim
MxvDelivery | Sunucunuza Dinamizm Katan Gelişmiş Teslimat Sistemi
Oyun ekonomisini canlandıran, hava ve zamana duyarlı, yüksek performanslı yeni nesil teslimat eklentisi!
MxvDelivery Nedir?
MxvDelivery, klasik ve sıkıcı "eşya sat" mantığından kurtulmanızı sağlayan gelişmiş bir teslimat/görev eklentisidir. Oyuncularınız Tarım, Hayvancılık, İnşaat ve Madencilik olmak üzere 4 farklı kategoride seviyeli teslimatlar yaparak birbirinden değerli ödüller kazanır.
Sıradan görev eklentilerinden en büyük farkı, oyun içi saat ve hava durumuna göre dinamik etkinlikler başlatmasıdır!
Sıradan görev eklentilerinden en büyük farkı, oyun içi saat ve hava durumuna göre dinamik etkinlikler başlatmasıdır!
Öne Çıkan Özellikler
Oyun dünyasında yağmur mu başladı? Sistem bunu algılar ve hemen Bereketli Yağmur etkinliğini başlatır! Etkinlik boyunca Tarım ve Hayvancılık teslimatları (ayarlanabilir, örn: 1.5x) katlanarak sayılır. Gece çöktüğünde ise Gece Pazarı aktifleşir. Madenciler ve İnşaatçılar, teslimat yaptıklarında %5 şansla "Gizemli Kasa" gibi sürpriz hediye dropları kazanabilir.
(Bu eventler %10 gibi ufak şanslarla gerçekleşir.)
Oyuncular her kategoriyi Seviye 1'den 5'e kadar oynayarak tamamlar. Seviye atladıkça istenen eşya zorlaşır ama ödüller (Elmas, Netherite vb.) devasa boyutlara ulaşır. 5. Seviyeyi tamamlayan oyuncular, o kategori için Sınırsız Teslimat Modunu açar ve artık o kategoriden sabit miktarlarla (batches) pasif gelir/ödül elde etmeye devam eder.
Görseller ve ayarlar birbirine girmez!
Eklenti birçok .yml formatında dosyaya sahiptir! Gerek GUI gerekse en ince mesaja kadar herşeyi dilediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz!
Oyuncularınız seviye atladığında, Sınırsız Mod'u açtığında veya sezon birincisi belli olduğunda, Discord sunucunuzdaki kanala renkli embed mesajları (JSON) otomatik fırlatılır. Spam/Rate-limit korumasına (Queue-system) sahiptir!
Veritabanı işlemleri yüzünden sunucu donmalarına veda edin. Eklenti veritabanına erişimleri in-memory (RAM) önbelleği ile anında okur, kayıt işlemlerini ise Async (arka plan) iş parçacıklarında yapar.
Eklentideki tüm verileri Tablist, Scoreboard veya Hologramlarda göstermek için aşağıdaki placeholder'ları kullanabilirsiniz.
%mxvdelivery_season% : Mevcut sezonun durumunu gösterir. (Örnek: Aktif / Pasif)
%mxvdelivery_active_event% : Şu an aktif olan etkinliğin duyuru metnini verir. Etkinlik yoksa "Aktif Etkinlik Yok" döner. (Örnek:
%mxvdelivery_server_total% : Sunucudaki tüm oyuncuların yaptığı toplam teslimat sayısı. (Örnek: 154200)
(Bu placeholder'lar sonuna kategori adını farming, mining, animal, building ekleyerek kullanılır.)
%mxvdelivery_total_<kategori>% : Oyuncunun o kategorideki toplam teslimat sayısı. (Örnek kullanım: %mxvdelivery_total_farming%)
%mxvdelivery_level_<kategori>% : Oyuncunun mevcut seviyesi. Sınırsız ise
%mxvdelivery_progress_<kategori>% : Oyuncunun o anki seviye ilerleme durumu. (Örnek kullanım: %mxvdelivery_progress_animal% -> Çıktı: 34/64)
%mxvdelivery_rank_<kategori>% : Oyuncunun o kategorideki sıralaması/derecesi. (Örnek kullanım: %mxvdelivery_rank_farming% -> Çıktı: 1, 2, 3...)
%mxvdelivery_bar_<kategori>% : Oyuncunun mevcut seviyesindeki görsel ilerleme çubuğu. (Örnek kullanım: %mxvdelivery_bar_building% -> Çıktı: ████░░)
%mxvdelivery_server_total_<kategori>% : Sunucudaki tüm oyuncuların sadece o kategoride yaptığı toplam teslimat sayısı. (Örnek kullanım: %mxvdelivery_server_total_mining%)
Görseller
iyi forumlar...
Ekli dosyalar
Moderatör tarafından düzenlendi: