MuzCraft Rezillik Emeklerinize Yazık Paranıza Yazık! Emek Hırsızları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka bir platform üzerinden bu konuyu yanıtlamıştık. Buradan da siler için ileteceğim.

MuzCraft'tan Selamlar,

Öncelikle bu konuya bir dönüş sağlamayacaktık ancak konu yeni hesaplar tarafından ve MuzCraft'ı tanımamış x kişilerce hedef alınmış gibi görünüyor. MuzCraft, hakkında/içerisinde kötü örnek teşkil edici davranışlara izin vermemekte ve verdirtmemektedir.

Bir zamanlar MuzCraft oyunucusu olan konu sahibi tüm oyuncularımızın gözleri önünde sergilediği kötü davranışından dolayı yasaklandı. Bu yasaklamanın "Yetkiliye Tecavüz" kelimesi içermesi trajikomiktir. İlgili oyuncuya geçte olsa bir yanıt sağlayacaktık ancak bizleri SkyBlock projemizdeki yoğunluğumuz nedeniyle beklemeyerek alenen tehtidlerle sıkıştırması nedeniyle kendisine karşı olumsuz yanıtımıza yol açmıştır. Konu sahibi oyuncu sağladığımız yanıttan memnun kalmadığı gibi tekrar ve tekrar destek talebi oluşturması nedeniyle platformlarımızdan engellenmiştir.

Bu saçma konuya maruz bırakıldığınız için özür dileriz.

Ağğğ yine yorumları okurken haykırdım :D

Burası Türkiye diyorlar da NE ALAKA ABİ qw:rqr

Sunucu kurucusu ile hiçbir yakınlığım veya konuşmuşluğum yok yani kimseyi koruduğum yok fakat konuyu açmak gereksiz.

Sunucuyu kuran kişiler haklı olarak kuralları da koyuyor buna kimse saçma sebepten ban yemiş diyemez.
Sonuçta sunucu o arkadaşın ve kurallar onun.

Ve para konusuna gelirsek.
Üzgünüm ama para yatırıyor diye kuralları aksatacak değiller ve ek olarak para yatıran kurallardan muaf olmuyor yani öyle bir algı var sanırım kafanızda q.WRQWRWQR:QWRQWRQWR:QWRQW:RQR:WqwR:WQR:WQRWQ:Rt

Başka bir platform üzerinden bu konuyu yanıtlamıştık. Buradan da siler için ileteceğim.

MuzCraft'tan Selamlar,

Öncelikle bu konuya bir dönüş sağlamayacaktık ancak konu yeni hesaplar tarafından ve MuzCraft'ı tanımamış x kişilerce hedef alınmış gibi görünüyor. MuzCraft, hakkında/içerisinde kötü örnek teşkil edici davranışlara izin vermemekte ve verdirtmemektedir.

Bir zamanlar MuzCraft oyunucusu olan konu sahibi tüm oyuncularımızın gözleri önünde sergilediği kötü davranışından dolayı yasaklandı. Bu yasaklamanın "Yetkiliye Tecavüz" kelimesi içermesi trajikomiktir. İlgili oyuncuya geçte olsa bir yanıt sağlayacaktık ancak bizleri SkyBlock projemizdeki yoğunluğumuz nedeniyle beklemeyerek alenen tehtidlerle sıkıştırması nedeniyle kendisine karşı olumsuz yanıtımıza yol açmıştır. Konu sahibi oyuncu sağladığımız yanıttan memnun kalmadığı gibi tekrar ve tekrar destek talebi oluşturması nedeniyle platformlarımızdan engellenmiştir.

Bu saçma konuya maruz bırakıldığınız için özür dileriz.
KingFaction'dan beri oynuyorum sizde, tabii artık nadiren giriyorum sunucunuza ama, bir af verin be.

haydaa sen bilmiyor musun muzcraft kanunlarını

ilgili madde 12 gereğince -
hiç bir yetkilinin arkasında shift basılamaz, basılması girişimine dahi girilemez.

Ağğğ yine yorumları okurken haykırdım :D

Burası Türkiye diyorlar da NE ALAKA ABİ qw:rqr

Sunucu kurucusu ile hiçbir yakınlığım veya konuşmuşluğum yok yani kimseyi koruduğum yok fakat konuyu açmak gereksiz.

Sunucuyu kuran kişiler haklı olarak kuralları da koyuyor buna kimse saçma sebepten ban yemiş diyemez.
Sonuçta sunucu o arkadaşın ve kurallar onun.

Ve para konusuna gelirsek.
Üzgünüm ama para yatırıyor diye kuralları aksatacak değiller ve ek olarak para yatıran kurallardan muaf olmuyor yani öyle bir algı var sanırım kafanızda q.WRQWRWQR:QWRQWRQWR:QWRQW:RQR:WqwR:WQR:WQRWQ:Rt

Hangi sunucunun kurallarında yetkilinin arkasına geçip shifte basmak yasaktır diye bir kural var çok pardon? :D Konuşmak için konuşmayın, bariz yönetimden anlamayan arkadaşlarca yapılan saçma sapan bir cezalandırma sistemi.

Hangi sunucunun kurallarında yetkilinin arkasına geçip shifte basmak yasaktır diye bir kural var çok pardon? :D Konuşmak için konuşmayın, bariz yönetimden anlamayan arkadaşlarca yapılan saçma sapan bir cezalandırma sistemi.
Şöyle bir şey var ki, Sunucu kuralları başka sunuculara göre belirlenmez. Sunucu sahibi ne isterse o kural eklenir. Tabii ki de burada yapılan şey mantıksız fakat sunucu sahibinin benim gözümde istediği oyuncuyu banlayabilme gibi bir yetkisi var. (Haklı/Haksız farketmeksizin.) Şahsen çok fazla kurallara uyupta oyuncuları oyundan bıktıran oyuncular gördüm ve hepsini de banladım. Oyuncunun ban yemesini vip alması ilgilendirmez. Para onun ve nereye yatıracağını kendisi biliyor. Yani kendi parasından kendisi sorumlu

Şöyle bir şey var ki, Sunucu kuralları başka sunuculara göre belirlenmez. Sunucu sahibi ne isterse o kural eklenir. Tabii ki de burada yapılan şey mantıksız fakat sunucu sahibinin benim gözümde istediği oyuncuyu banlayabilme gibi bir yetkisi var. (Haklı/Haksız farketmeksizin.) Şahsen çok fazla kurallara uyupta oyuncuları oyundan bıktıran oyuncular gördüm ve hepsini de banladım. Oyuncunun ban yiyip yemesini vip alması ilgilendirmez. Para onun ve nereye yatıracağını kendisi biliyor. Yani kendi parasından kendisi sorumlu

Son kez yazayım da madem düzgün bir şekilde okuyun. Sunucu sahibi dahi olsa kafasına göre cezai işlem uygulayamaz. Uygularsa ortada adalet kavramı oluşmaz. Belirli çerçeveler doğrultusunda kurallar oluşturulup ona göre cezalar verilmeli ki oyuncular da bunlardan haberdar olsun, ona göre hareket etsin. Sen gelip ceza sebebine yetkiliye tecavüz etmek diye belirtip bu şekilde ceza verirsen ben de gelirim burda bu yapmış olduğun saçma sapan davranışı bir güzel yerer, eleştiririm.
Maddi destek olan kişileri ayırınız diye bir ibare kullandığımı da hatırlamıyorum. Lütfen karşıt bir cevap verirken yazdıklarımdan yola çıkarak bana ithamda bulununuz. Siz gelip de haklı/haksız farketmeden ceza verirseniz, kimse de gelip sunucunuzda düzgün bir şekilde oynamaz. Bir sunucunun en büyük ihtiyaçları (hayır eklenti, harita değil) düzgün bir yetkili kadrosu ve kurallarıdır.

Son kez yazayım da madem düzgün bir şekilde okuyun. Sunucu sahibi dahi olsa kafasına göre cezai işlem uygulayamaz. Uygularsa ortada adalet kavramı oluşmaz. Belirli çerçeveler doğrultusunda kurallar oluşturulup ona göre cezalar verilmeli ki oyuncular da bunlardan haberdar olsun, ona göre hareket etsin. Sen gelip ceza sebebine yetkiliye tecavüz etmek diye belirtip bu şekilde ceza verirsen ben de gelirim burda bu yapmış olduğun saçma sapan davranışı bir güzel yerer, eleştiririm.
Maddi destek olan kişileri ayırınız diye bir ibare kullandığımı da hatırlamıyorum. Lütfen karşıt bir cevap verirken yazdıklarımdan yola çıkarak bana ithamda bulununuz. Siz gelip de haklı/haksız farketmeden ceza verirseniz, kimse de gelip sunucunuzda düzgün bir şekilde oynamaz. Bir sunucunun en büyük ihtiyaçları (hayır eklenti, harita değil) düzgün bir yetkili kadrosu ve kurallarıdır.
Yani örneklendirme vereceğim fakat silivri soğuktur şimdi. Anlatmak istediğimi sadece silivri soğuktur demem ile anlamışsındır umarım.
Son kez gerçekleri yazıyorum; Bir sunucuda, Bir platformda veya insanların barındığı bir yerde huzur, adalet isteniyorsa bu kurallara göre değil yönetim ekibine göre belirlenir. En ufak bir şeyi bile kurallara eklemek saçma bir şey. Nerede nasıl davranacağını bilmeyen bir kişi gideceği her yerde çevresinde bulunduğu kişileri rahatsız edip durur.
Ayrıca yukarıda yazdığım yazıda sadece seni eleştirmedim. Bir kaç kişi "Bu adam vip almış bu sebepten ötürü ban mı yer?" tarzında konuşmuş, onlara ilettim.

Sen gidip başka sunucuların kurallarına mı bakıyorsun?
Yazdığım şeyi iyice idrak et ve öyle cevap ver.

Bir kaç kişi "Bu adam vip almış bu sebepten ötürü ban mı yer?" tarzında konuşmuş, onlara ilettim.
O halde onların mesajını alıntılayarak ithamını yazacaksın, benim yazmış olduğum mesajı değil.
Yani örneklendirme vereceğim fakat silivri soğuktur şimdi. Anlatmak istediğimi sadece silivri soğuktur demem ile anlamışsındır umarım.
Hiç bir şey anlamadım. Karşılıklı diyalog içerisindeyken düzgün bir şekilde kendini anlatabilmek önemli olan. Konumuzun da ne yazık ki Silivri’yle bir alakası yok ?
Sen gidip başka sunucuların kurallarına mı bakıyorsun?
Yazdığım şeyi iyice idrak et ve öyle cevap ver.
Emrin olur paşam, başka bir isteğin? Öncelikle karşındaki insana bir şey anlatacağın zaman bu denli kendini kasmana ve bir tarafın değnekçiliğini yapmaya gerek yok. Özgün ol, kendi fikrini belirt. Yazdıklarımı da düzgün bir şekilde oku ki karşıt cevap aldığın zaman rezil olma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl