MuzCraft Rezillik Emeklerinize Yazık Paranıza Yazık! Emek Hırsızları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O halde onların mesajını alıntılayarak ithamını yazacaksın, benim yazmış olduğum mesajı değil.

Hiç bir şey anlamadım. Karşılıklı diyalog içerisindeyken düzgün bir şekilde kendini anlatabilmek önemli olan. Konumuzun da ne yazık ki Silivri’yle bir alakası yok ?

Emrin olur paşam, başka bir isteğin? Öncelikle karşındaki insana bir şey anlatacağın zaman bu denli kendini kasmana ve bir tarafın değnekçiliğini yapmaya gerek yok. Özgün ol, kendi fikrini belirt. Yazdıklarımı da düzgün bir şekilde oku ki karşıt cevap aldığın zaman rezil olma.
Üzüldüm sana, az önce bahsettiğim "nerede nasıl davrandığını bilmeyen oyuncu" kitlesindesin herhalde.

Üzüldüm sana, az önce bahsettiğim "nerede nasıl davrandığını bilmeyen oyuncu" kitlesindesin herhalde.
Hmmm, iki kelama karşılık veremeyince aşağılamayı tercih ediyorsun sanırım. Dengin değilim, az ötede egonu tatmin edebilme girişimlerine devam edebilirsin...

Emrin olur paşam, başka bir isteğin? Öncelikle karşındaki insana bir şey anlatacağın zaman bu denli kendini kasmana ve bir tarafın değnekçiliğini yapmaya gerek yok. Özgün ol, kendi fikrini belirt. Yazdıklarımı da düzgün bir şekilde oku ki karşıt cevap aldığın zaman rezil olma.
Kimsenin birşeyini yaptığım yok benim hakkımda düzgün konuşursan sevinirim.

Daha neyi savunduğunuzu bilmeden sırf YORUM YAPMAK için YORUM YAPAN siz aklınızdaki mantık mazlumun yanında durayım beğeni gelsin post kasarım gibi bir mantık ile hareket ediyorsunuz. Fakat olayı biraz idrak etseniz yorum bile yapmayacağınızı görürsünüz.

Ek olarak senin yorumları okuyarak cevap verdiğini bile düşünmüyorum.
1602055814892.png

UMARIM GÖRÜRSÜNÜZ SEÇKİN YAZAR HAZRETLERİ.
1602055825953.png

1602055827419.png

1602055828545.png

1602055829694.png

1602055830854.png

1602055831827.png

1602055832963.png

1602055834082.png

1602055835222.png

1602055836293.png

Allah aşkına kurallarına veya düşüncelerine karışma hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz? Eleştiriden çok karalama amacı güdüyorsunuz

MuzCraft katı kurallara sahip bir sunucu. Sunucuya girip ben hileyim yazdığınızda direk ban yiyorsunuz. (Test edilmiştir.)
Adamlar zaten paranın dibine vuruyor senin yatırdığın parayla zengin olmayacaklardır.
Keşke Her Sunucuda Katı Kurallar Olsa...

Güzel bir sunucu olduğunu düşünüyordum. Düşüncemi geri alıyorum. Yazık..

Gerçekten çok saçma bir sebep ve ilgisizlik hat safhada. Kusura bakma okurken biraz güldüm de :D​

shifte bastım arkasındayken işte o yüzden banladı sebebi ''Yetkiliye Tecavüz'' vipim emeklerim felan çöpe gitti
Vip olman seni ayrıcalıklı saymaz. Katı bir ceza olmuş fakat vip olduğun için ceza almazsın diye bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl