Bulundu Mute plugini arıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Syrcxr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 416
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Syrcxr

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Syrcxr

Discord:

syrcxr.php

Şöyle bir mute plugini arıyorum sunucuda yetkili bir oyuncuya mute attığı zaman discorda log düşecek örneğin : Mute atan Mute atılan mute süresi ve sebebi şeklinde. Biliyorsanız söylerseniz sevinirim

Şöyle bir mute plugini arıyorum sunucuda yetkili bir oyuncuya mute attığı zaman discorda log düşecek örneğin : Mute atan Mute atılan mute süresi ve sebebi şeklinde. Biliyorsanız söylerseniz sevinirim
Söylediğiniz özelliklerde plugin kodlarsam profilimden ulaşabilirsin. Size haber veririm ayriyetten

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ya da
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanıp,
isimli plugin addonu ile discorda log düşme olayını yapabilirsiniz.
Veya bunu skript ile kendi /mute komudunuzu kullanarak da yapabilirsiniz. Skript'i tercih ederseniz skript istek bölümüne istediğiniz skript i yazabilirsiniz.

Söylediğiniz özelliklerde plugin kodlarsam profilimden ulaşabilirsin. Size haber veririm ayriyetten
Daha önce bir sunucuda böyle bir plugin görmüştüm böyle bir plugin mevcutmu peki?

ya da
kullanıp,
isimli plugin addonu ile discorda log düşme olayını yapabilirsiniz.
Veya bunu skript ile kendi /mute komudunuzu kullanarak da yapabilirsiniz. Skript'i tercih ederseniz skript istek bölümüne istediğiniz skript i yazabilirsiniz.
Hocam bana direkt bunun mute ile alakalı olanı lazım

Hocam bana direkt bunun mute ile alakalı olanı lazım
Eğer skript istek kısmında konu oluşturursanız boş bir zamanımda Vixio ile discord'a bağlı bir mute sistemi yapabilirim.
Veya satın almak isterseniz düşük bir ücret ile size özel bir skript yapabilirim.

Eğer skript istek kısmında konu oluşturursanız boş bir zamanımda Vixio ile discord'a bağlı bir mute sistemi yapabilirim.
Veya satın almak isterseniz düşük bir ücret ile size özel bir skript yapabilirim.
Elbette discord üzerinden yazın görüşelim hocam

LiteBans veya AdvancedBans kullanarak BansWebHook eklentisi le yapabilirsin, sadece mute değil ban ve kicklerinde webhooka düşürebilirsin. Ayrıca kullanacağın ban eklentisi ban, mute, kick gibi mesajları kolayca değiştirebilirsiniz.

Litbansda ek olarak sebeplerini configden belirleyip süre yazmadan sadece sebebini belirterek mute de atabilirsiniz. "/mute isim chat kirletme" gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl