mustayland
Söylediğiniz özelliklerde plugin kodlarsam profilimden ulaşabilirsin. Size haber veririm ayriyettenŞöyle bir mute plugini arıyorum sunucuda yetkili bir oyuncuya mute attığı zaman discorda log düşecek örneğin : Mute atan Mute atılan mute süresi ve sebebi şeklinde. Biliyorsanız söylerseniz sevinirim
akenx0
syrcxr.php
Daha önce bir sunucuda böyle bir plugin görmüştüm böyle bir plugin mevcutmu peki?Söylediğiniz özelliklerde plugin kodlarsam profilimden ulaşabilirsin. Size haber veririm ayriyetten
syrcxr.php
Hocam bana direkt bunun mute ile alakalı olanı lazımya daDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.kullanıp,Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.isimli plugin addonu ile discorda log düşme olayını yapabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Veya bunu skript ile kendi /mute komudunuzu kullanarak da yapabilirsiniz. Skript'i tercih ederseniz skript istek bölümüne istediğiniz skript i yazabilirsiniz.
akenx0
Eğer skript istek kısmında konu oluşturursanız boş bir zamanımda Vixio ile discord'a bağlı bir mute sistemi yapabilirim.Hocam bana direkt bunun mute ile alakalı olanı lazım
syrcxr.php
Elbette discord üzerinden yazın görüşelim hocamEğer skript istek kısmında konu oluşturursanız boş bir zamanımda Vixio ile discord'a bağlı bir mute sistemi yapabilirim.
Veya satın almak isterseniz düşük bir ücret ile size özel bir skript yapabilirim.
şeklinde
LiteBans veya AdvancedBans kullanarak BansWebHook eklentisi le yapabilirsin, sadece mute değil ban ve kicklerinde webhooka düşürebilirsin. Ayrıca kullanacağın ban eklentisi ban, mute, kick gibi mesajları kolayca değiştirebilirsiniz.Şöyle bir mute plugini arıyorum sunucuda yetkili bir oyuncuya mute attığı zaman discorda log düşecek örneğin : Mute atan Mute atılan mute süresi ve sebebi şeklinde. Biliyorsanız söylerseniz sevinirim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!