Çözüldü MustafaSZ Dolandırıcılık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nixoly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.279
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acil durumu olduğunu sadece sen biliyorsun, kendi gelip neden yazmıyor da sen onun yerine konuşuyorsun? Üstelik bet reklamı profiliyle uğraşıyormuş diyorsun, hocam bu hiç mantıklı gelmiyor. Zaten foruma da kendisi giriyormuş, demek ki konuya bilerek bakmıyor.
Profille uğraşıyor diye bir şey yazmamışım. Adamı tanımıyorum diyorum, bana sanki adama sarılıp yatıyor muamelesi çekiyorsun.

Profille uğraşıyor diye bir şey yazmamışım. Adamı tanımıyorum diyorum, bana sanki adama sarılıp yatıyor muamelesi çekiyorsun.
Öyle davranıyorsunuz çünkü sadece siz güveniyorsunuz diye herkesin güvenmek zorunda olduğunu sanıyorsunuz. Bir bakmışsınız, adam 100K ile birden kaybolmuş. O zaman siz gelip şikayet konusu açmayacak mısınız?

Adamı savunmanızın tek nedeni 100K"nızın boşa gitmemesini istemeniz yoksa bu devirde kimse bedavan gerçek hayatta tanımadığı birini boşa savunmaz

Öyle davranıyorsunuz çünkü sadece siz güveniyorsunuz diye herkesin güvenmek zorunda olduğunu sanıyorsunuz. Bir bakmışsınız, adam 100K ile birden kaybolmuş. O zaman siz gelip şikayet konusu açmayacak mısınız?
Tabii ki açarım fakat adamın gelip "Ödeyeceğim, zor durumdayım" konulu mesaj bıraktığı yerde adama zaman tanımayıp her gün ayrı dolandırıcılık ithamı koymak biraz ayıp.

Merhabalar,

Konunun araştırılması için konu kilitlenmiştir, sonuç 24 saat içerisinde bildirilecektir.

Konu hakkındaki araştırmalarımız devam ediyor. Hesaba girenin başkası olduğundan şüpheleniyoruz bu konu hakkında bazı kanıtlarımız mevcut.

Durum hakkında bilgi sağlanacak.

Merhabalar
Forum yetkili ekibinin sınav/vize haftaları sebebiyle konu ile bir süre ilgilenilememiştir. Aynı zamanda kişinin aynı günler içerisinde farklı hesaplar veya farklı kişiler üstünden mesajlar attığı düşünmemize sebep olan bazı olaylar olduğu için konunun çözümlenmesi uzun sürmüştür.

Kişinin farklı hesaplar ile forum üstünde bulunduğu tespit edilmiştir. Aynı zamanda forum üzerinden yazılan mesajlara da geri dönüş yapılmadığı görülmüştür.

Alınan Karar
Multi hesap + dolandırıcılık sebebi ile @MustafaSZ ve @Merith forumdan sınırsız olarak uzaklaştırılmıştır.

Kara liste bölüm kuralları gereği konu 24 saat içerisinde çözülenler kategorisine taşınacaktır.

Herkese iyi forumlar dilerim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl