Nixoly
The best shaper
- Elmaslar
- 79
- Minecraft
- Nixoly
Discord:
nixolyw
Konusu geçen discord hesabında bize whatsapp ve discord üzerinden 2.haftadan sonra cevap vermemeye başladın ve 3.hafta oldu gene cevap vermedin biz gene birşey olmuşdur diye bekledik ardından 3. haftanın ortalarında adını değiştirdin o kadar discorda giriş yapıyorsun bir tane cümle kurmakmı zor geliyor ona bakılırsa adını değiştirebiliyorsun ama?Konusu geçen Discord hesabının isminin ne zaman değiştirildiği hakkında herhangi bir bilginiz yokken, sadece isim değişikliğine dayanarak yargılama yapmanız doğru bir yaklaşım değil. Bahsi geçen Discord hesabı şu anda Ankara ODTÜ’de bulunan abimin laptopunda da açık durumda. Dolayısıyla isim değişikliği veya hesaba erişim durumu, o anki yaşanan olaylarla doğrudan ilişkilendirilemez.
Ayrıca, karşı tarafın savunması haricinde bu şekilde “isim lekeleme” amaçlı yorumlar yapmak, gerçekten haksız bir durum yaratıyor. Bu platformda yıllardır onlarca kişiye ücretsiz şekilde yardım ettim, ücretli olmasına rağmen destek amaçlı paket ve hizmet verdim. Buna rağmen hiçbir araştırma yapmadan “dolandırıcı” etiketi yapıştırmak, bir ismi yıkmak kadar kolay olmamalı.
Karşı tarafa gerekli açıklamayı yaptım ve konunun artık anlayışla karşılandığını düşünüyorum. Şu anda Isparta’da, @Batuhan Ayaz kardeşimin desteğiyle kaldığım misafirhanedeyim. Yavaş yavaş toparlanmaya başladığım için buradan yazabiliyorum.
Mesaj silme konusuna gelince; bu kısmı yeni görüyorum. Karşı tarafa açıkça soruyorum: Hangi mesajı sildim?
Somut bir kanıt olmadan yapılan bu tür iddialar, yalnızca gereksiz kargaşa yaratıyor.