omurkayracakir
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- gaziii1
Discord:
@gazii2
Birçok farklı yolu denedim. Atıyorum "Varsayılan" diye bir grup oluşturdum, bu gruba world(lobi), survival, survival_nether, survival_the_end dünyalarını ekleyip shares kısmını da all yaptım. Envanter, can, falan her şey aynı oldu ama bu sefer world'den survival'a geçiş yapınca last_location işe yaramıyor. survival dünyasının ana konumuna atıyor. Bir farklı yol daha denedim, Varsayilan1 ve Varsayilan2 diye iki grup yaptım ve Varsayilan1 grubuna sadece survival dünyalarını atadım. Varsayilan2 grubuna ise sadece world ve survival dünyasını atadım ve her iki grupta da shares all olarak ayarlı. Ancak bu sefer netherde ve endde /spawn komutunu yazınca dünya yükleniyor ekranı gelip olduğu yere geri atıyor. Aynı şekilde /world survival yapınca da olduğu yere atıyor. netherde /world survival yapınca ende atıyor. endde ölünce oyunu bitirdiğimiz yerin üstüne falan ışınlıyor. survivalden world'e envanteri kopyalıyor ama world'den survivale geçince envanter siliniyor vs. Grupları silince /spawn çalışıyor. Bunu nasıl aynı tek oyunculuda survival oynuyormuş gibi ayarliyicaz?
Denediğim gruplar aynen şu şekil:
-----1-----
groups:
survival:
worlds:
- survival_nether
- world
- survival
- survival_the_end
shares:
- all
-----2-----