naganetwork
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 34
- Minecraft
- KINGXIEJ
Discord:
xiej_
Merhaba an itibari türkiyede bilinik bir hosting firmasının üyesiyim,16gbram r950x işlemci ve 14 çekirdekli işlemciye yükselltikan itibari ile güncel ss aşağıdadır ,sunucumda 135 eklenti var çakma lobim vesaire yok,düzenli olarak her hafta cuma günü paralı sosyal medya reklamları basıyoruz ve aralık ayında ünlü bir youtuber ile anlaşmamız var,ekte gördüğünüz tps ve mspt değeri 40+ online da çekilmiştir bu işlemci ve bu ram ile :D bana garip geldi,bugünkü bastığım sosyal medya reklamlarından bir oyuncum ayrıca bir hosting firmasında görevliymiş,kullandığınız ssunucu bilgilerini görebilirmiyim bu kadar online da bu mspt değeri çok saçma dedi,bende söyledim,adam bana random atıp o şirket oversell yapıyor sıkıntılar bunlada biraz alakalı ve bundan bir hafta önce bir hosting firması ile görüştüğümde onlarda aynı şeyi demişti garibime gitti ,bu olaydan önce bu x firması sunucunuz işlemcinin %90ını kullanıyor ne gibi bir beklentiniz var dedi ardından paket artırıma gidip 16 çekirdekli bir işlemciye geçtim ve şuan %20-30 aralığına takılıyor fakat sonuç aynı,an itibari ile aşağıda gördüğünz mspt ve tps değerleri ne yapacağım hiçbir fikrim yok,önerisi hosting önerisi olan var mı cidden bu tarz sıkıntılar bu tarz verdiğimiz reklamlar yanında beni çok yoruyor.
Hosting önerisi olan varmı cidden yoruldum.Belki dedikleri gibi hata bendedir,ancak cidden başka bir firmaylada 1 aylığına denemek istiyorum.
Dipnot:Lütfen ama lütfen chunky önerisinde bulunmayın. -27binden +27bine bu chunkları benim açmam haftalarımı alır.
Timings:
Hosting önerisi olan varmı cidden yoruldum.Belki dedikleri gibi hata bendedir,ancak cidden başka bir firmaylada 1 aylığına denemek istiyorum.
Dipnot:Lütfen ama lütfen chunky önerisinde bulunmayın. -27binden +27bine bu chunkları benim açmam haftalarımı alır.
Timings:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: