Mr_BlackEye
Premium Üye
FeatherBoard dosyasında config var oradan.ScoarBoardı Nerden ayarlıyacağım acil
FeatherBoard dosyasında config var oradan.ScoarBoardı Nerden ayarlıyacağım acil
Bu sizlerin kullanacağı bir paket. Prefixleri böyle hazırladım ama siz değiştirirsiniz herkesin zevkleri farklıdır. Gerekli veya gereksiz skript de kullanacak kişilere bağlı silebilirsiniz. Ve bu bir sunucu tanıtım konusu değil yani öyle ahım şahım bir şey değil.Prefixler güzel olmamış. Ayrıca gereği olmayan skriptlere sahip. Konu tasarımınada bir güzel el atarsan,güzel olabilir. Başarılar dillerim.
Güzel bir konu tasarımı sunucu tanıtımında olmaz sadece. Tanıtımda olur. Buda bir tanıtım. Eklentilerini ve içeriklerini güzel bir tanıtımla yayınlayabilirsin.Bu sizlerin kullanacağı bir paket. Prefixleri böyle hazırladım ama siz değiştirirsiniz herkesin zevkleri farklıdır. Gerekli veya gereksiz skript de kullanacak kişilere bağlı silebilirsiniz. Ve bu bir sunucu tanıtım konusu değil yani öyle ahım şahım bir şey değil.
Gerek duymuyorum ve uzatmaya da hiç gerek yok.Güzel bir konu tasarımı sunucu tanıtımında olmaz sadece. Tanıtımda olur. Buda bir tanıtım. Eklentilerini ve içeriklerini güzel bir tanıtımla yayınlayabilirsin.
GloryTeam#2890
texurpack adını alabilirmiyim birde :DOPSkyblock halini beklerim.Müthiş!!
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!