Mr_BlackEye V.1 | Mc-Tr Özel Klasik Skyblock Plugin Paketi | 1.8 - 1.11.2 |

Yaptığım Paketi Beğendin mi ve Kullanacak mısın ?

• Evet Beğendim, Kullanacağım.

• Evet Beğendim,Deneyeceğim.

• Hayır Beğenmedim,Deneyeceğim.

• Hayır Beğenmedim,Geliştirilmeli.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prefixler güzel olmamış. Ayrıca gereği olmayan skriptlere sahip. Konu tasarımınada bir güzel el atarsan,güzel olabilir. Başarılar dillerim.

Prefixler güzel olmamış. Ayrıca gereği olmayan skriptlere sahip. Konu tasarımınada bir güzel el atarsan,güzel olabilir. Başarılar dillerim.
Bu sizlerin kullanacağı bir paket. Prefixleri böyle hazırladım ama siz değiştirirsiniz herkesin zevkleri farklıdır. Gerekli veya gereksiz skript de kullanacak kişilere bağlı silebilirsiniz. Ve bu bir sunucu tanıtım konusu değil yani öyle ahım şahım bir şey değil.

Bu sizlerin kullanacağı bir paket. Prefixleri böyle hazırladım ama siz değiştirirsiniz herkesin zevkleri farklıdır. Gerekli veya gereksiz skript de kullanacak kişilere bağlı silebilirsiniz. Ve bu bir sunucu tanıtım konusu değil yani öyle ahım şahım bir şey değil.
Güzel bir konu tasarımı sunucu tanıtımında olmaz sadece. Tanıtımda olur. Buda bir tanıtım. Eklentilerini ve içeriklerini güzel bir tanıtımla yayınlayabilirsin.

Güzel bir konu tasarımı sunucu tanıtımında olmaz sadece. Tanıtımda olur. Buda bir tanıtım. Eklentilerini ve içeriklerini güzel bir tanıtımla yayınlayabilirsin.
Gerek duymuyorum ve uzatmaya da hiç gerek yok.

Dostum Fontun Adı Nedir?

İtemspawner calismiyor

Güzel Olmuş Yüklemesi TTNET sayesinde 20 dakika sürüyor.

Cok Tesekur Ederim Serverimizde Kullanacagim Tesekur Ederiz MCTR

Gayet Başarılı Bir Paket Eksiği Yok Fazlası Var ;) Başarılar Dilerim....

Güzel fakat geliştirilmeli başarılar.

Birkaç Eklenti Alıp Paylaşabilirmiyim ?

Bence de Güzel Olmuş Başarılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl