Mr_BlackEye V.1 | Mc-Tr Özel Klasik Skyblock Plugin Paketi | 1.8 - 1.11.2 |

Yaptığım Paketi Beğendin mi ve Kullanacak mısın ?

• Evet Beğendim, Kullanacağım.

• Evet Beğendim,Deneyeceğim.

• Hayır Beğenmedim,Deneyeceğim.

• Hayır Beğenmedim,Geliştirilmeli.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler işe yarıyor

Konu gayet hoş, paket ise görünüşe göre başarılı ve ideal bir paket. Biraz daha geliştirilebilir, aynı zamanda denemenizi öneriyorum.
*Anket kısmında yanlış oy kullandım bilgine kardeşim.

Paket güzel olmuş tanıtımda iyi, geliştirilmeli :)

Hmm, ItemSpawner v9.1 mi gördüm orda? Hemen kaldırır mısın onu! o plugin artık piyasada yok ve yapımcısı @SYN_T3SL4 yeni eklentiler yazarak onu piyasadan kaldırdı. yeni eklentilerini Ücretli satıyor. Senden onu paketten kaldırmanı rica ediyorum. Hem emek hırsızlığından da kurtulmuş olursunuz.

@SYN_T3SL4 @SydeFQ

Başarılı bir paket dostum, umarım daha iyi yerlere gelirsin.

Hmm, ItemSpawner v9.1 mi gördüm orda? Hemen kaldırır mısın onu! o plugin artık piyasada yok ve yapımcısı @SYN_T3SL4 yeni eklentiler yazarak onu piyasadan kaldırdı. yeni eklentilerini Ücretli satıyor. Senden onu paketten kaldırmanı rica ediyorum. Hem emek hırsızlığından da kurtulmuş olursunuz.

@SYN_T3SL4 @SydeFQ
Doğru Diyor çünkü yabancılar satın alırsa ihracat yapmış oluruz yabancıların plsini çal ama TÜRK'ün emeğini çalma lütfen kaldırınız

geliştirilecek bir plugın yınede guzel ellerine saglık

Paketin Linkinin Yenilinmesini Baya Bekledim Gelmis Sonunda Paket Güzel Biraz Değiişklik Yaptım Emeğe Çevirdim Paketi Efsane bişe Paketin Sahibine Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl