Çözüldü Morph plugini oyuncuların morph listesini silme

RamazanQs

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
9
Minecraft
cucc
Merhaba.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Morph plugini kullanıyorum arkadaşlarım ile havan saklambacı oynuyoruz /morph yazınca bir menü açılıyor öldürdükleri hayvana dönüşebiliyorlar ama oyun bittiğinde tüm dönüşebildikleri hayvanları silmek istiyorum yardımcı olur musunuz?

Konfigürasyondan
death-reset-all: false
seçeneğini true yaparsanız oyuncular öldüklerinde morphları sıfırlanıyor, yani oyununuz bittiğinde oyundaki herkese kill çekmek bir çözüm.

Konfigürasyondan
death-reset-all: false
seçeneğini true yaparsanız oyuncular öldüklerinde morphları sıfırlanıyor, yani oyununuz bittiğinde oyundaki herkese kill çekmek bir çözüm.
Yaptım sunucuyu 2 kere kapatım açtım ona rahmen bir şey değişmedi
2022-01-10_17.07.51.png
Ekran Alıntısı.PNG

deop yapıp öldüm bu arada ondan dolayı değil bu da pluginin config'i
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

O halde eklenti geliştiricisiyle iletişime geçmelisiniz.
Çözdüm silinmesi için o an herhangi bir morpha dönüşmüş olmak gerekiyor bir sorum daha var yeni konu açmam gerekiyor mu bilmiyorum ama koyuna dönüşünce koyunun özelliğini kullanıp yerde ki toprağı eline alabiliyorsun sadece koyunun yeteneğini kapatma gibi bir seçeneğim var mı?

Çözdüm silinmesi için o an herhangi bir morpha dönüşmüş olmak gerekiyor bir sorum daha var yeni konu açmam gerekiyor mu bilmiyorum ama koyuna dönüşünce koyunun özelliğini kullanıp yerde ki toprağı eline alabiliyorsun sadece koyunun yeteneğini kapatma gibi bir seçeneğim var mı?
Ability'leri kapatma gibi bir seçenek sunmamışlar, oynadığınız alan worldguard ile korunuyor mu? Korunuyor ise ve ona rağmen blokları alabiliyorlarsa geliştiriciye bildirmelisiniz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl